Akik szültek nektek milyen torna vált be a mell feszesítésére?
Feküdj a hátadra, a lábadat úgy rakd, mintha hasizmozni szeretnél, de nem kell vele csinálnod semmit, csak támaszkodsz rajtuk.
Végy a kezedbe valami súlyt, (rajtad áll, mennyit bírsz, javaslom kezdj 1,5 kilóval) kinyújtod a kezed, de a könyököd picit behajlítva hagyod.
Széttárod a karjaidat, leviszed a súlyt egészen a talaj fölé 5 centivel, majd vissza. Fontos, hogy mindezt ne lendületből csináld, hanem lassabban, izomból.
A másik gyakorlat, hogyha a kezeidet a "fejed fölé" engeded le, páros karral.
Ha jól csinálod, 10 perc után nagyon is fogod érezni a hatást :)
Szia!
Ugyan az vagyok :)
Nézd, én napjában 2X vagy 3X csináltam ezt a bizonyos 10 percet, és pár nap múlva gyakorlatok közben én éreztem a különbséget, párom 1 hónap után észre is vette a változást :)
Egy idő után a melled "állagán" is érezni fogod, hogy nem olyan "folyós" hanem sokkal "tömörebb"
Sok sikert, remélem tudtam segíteni :)
a torna ingyen van, ha pedig nincs súlyzód, 2 teli műanyag palack is megteszi, ráadásul napjában párszor 10 perc nem a világ :)
Sok sikert kívánok!
Köszönöm :)
Most persze még műanyag palackot se találtam (nesze nekem környezetvédelem) de találtam két jó vastag könyvet. :D
Persze ezt csakis akkor lehet mikor apa nem látja. Ne a folyamatos lássa hanem a végeredményt. Szőrtelenítésnél se lehet ott. :D
abszolút értelek, örülök, hogy tudtam segíteni :)
ha gondolod, majd írj meg priviben, hol tartasz, hogy haladsz, kíváncsi vagyok :)
dorisz.vagyok@vipmail.hu
itt megtalálsz, és akkor nem kell itt dumcsiznunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!