Az enyém kb. 15 éve nem ölelt meg, évente 2x, ha látom, felszínesen beszélgetünk, és bár a családomat szereti, egy ponton túl nem jutunk közel egymáshoz. Kislányom lesz, és én nem akarok ilyen anya lenni. Mondanátok pozitív példákat arra, hogy milyen az olyan anya, aki gyermeke felnőtt korára is közel tudott maradni?
2015. júl. 19. 11:57
2/13 anonim válasza:
5 gyerekes anyaként nagyon jó vele a viszonyom. Sajnos messze lakik, de naponta beszélünk, most, hogy szabadságon vagyok, akár többször is. Őszinték vagyunk egymással. Szereti az unokákat, szoktak nála lenni, főleg így nyáron.
2015. júl. 19. 11:58
3/13 anonim válasza:
Nem ölel meg
Gyakran találkozunk, kb 10 km.re lakunk egymástól
Teljesen őszinte vagyok vele, ár tinikoromtól kezdve. Mindent elmondtam neki, még akkor is ha tudtam, hogy hülyeséget csináltam, és nem fog megdícsérni.
Az unokákkal /2 gyerekem van/, jó a viszonya, nagyon szeretik az anyámat.
A férjemmel is jó a viszonya.
Hibája, hogy megpróbál tanácsot adni, csak sokszor oktató jelleggel. Na ezt utálom benne.
2015. júl. 19. 12:03
4/13 anonim válasza:
Semmilyen, évek óta nem beszélünk, mióta elváltak a szüleim. Kihasználta az őszinteségemet és a jóindulatomat, én pedig egy ponton túl megelégeltem, azóta látni sem akarom.
Soha nem bíznám rá a gyerekemet, főleg, hogy nem is találkoztak még.
2015. júl. 19. 12:11
5/13 anonim válasza:
Szia. Nagyon jó a viszonyom anyukámmal. Igen, megölel időnként, bár nem vagyunk az a nagy ölelkezős fajták (én sem).
Gyakran találkozunk, egyszer biztosan hetente, de van hogy többször is, ha úgy alakul a hét.
Igen, őszinte vagyok vele, hiszen az anyukám.
Nagyon jó a viszonya a fiunkkal, imádja.
A férjemmel vannak súrlódások néha, de már megtanulták kezelni egymást.
2015. júl. 19. 12:23
6/13 anonim válasza:
Nem emlékszem arra, hogy valaha is átölelt volna, az unokák sem érdekelték.Csakis magával volt elfoglalva mindig.Nagyon messze élek,ha hazautazok, mindegy,hogy 10 éve látott vagy 1 órája.Ugyanakkor sohasem éreztettem vele.
2015. júl. 19. 12:31
7/13 anonim válasza:
Sajnos nagyon messze lakunk egymástol, mivel külföldön élünk. Mikor hazamegyünk 2-3 hétre,akkor a szüleimnél lakunk, mivel böven van hely. Nagyon jo a kapcsolatunk, meg szoktuk ölelni egymást, mivel ritkán találkozuk. Apukámmal is egyébként. Nagyon szeretem a szüleimet és hiányoznak, hogy ennyire messze vannak. Öszinte vagyok. Az unokát és a férjemet is imádják
2015. júl. 19. 12:36
8/13 anonim válasza:
Szia!
Nem jó a kapcsolatunk ,nem öleljük meg egymást,nem tudok neki megnyílni.
Szintén kislányunk van, 5 hónapos, nem szereti. 2-3 hetente jön el 20 percre,végig az óráját nézi .
Sosem volt igazán anyatípus, pedig 3 lánya van. Végtelenül önző ember.
Gyerekkorunkban lehet, hogy anyagilag próbáltak mindent megadni ,de érzelmileg semmit nem kaptunk.
Én teljesen az ellenkezője vagyok, minden nap eszembe jut, hogy csak olyan ne legyek, mint ő.
2015. júl. 19. 12:53
9/13 anonim válasza:
A kapcsolatunkat jónak mondanám, de nem szokott megölelni, nem az a típus. Mamámmal például (anyai) többször szoktuk megölelni egymást. Messze lakunk, havonta egyszer tudjuk meglátogatni őket (a hétvége viszont akkor is feleződik, mert férjem szüleihez is megyünk, közel vannak egymáshoz) Telefonon hetente kétszer-háromszor beszélünk. Nem minden esetben vagyok őszinte vele, tudom mik azok a témák amiről nem lehet vele beszélni. Az unokákat nagyon szereti, amikor teheti sokat játszik velük, és ha gond van, számíthatok rá. Férjemmel kölcsönösen tisztelik egymást. Nekem két fiam van, én szeretem kimutatni az érzéseim, sokszor ölelem meg őket, és sokszor mondom nekik, hogy mennyire szeretjük őket.
2015. júl. 19. 13:07
10/13 anonim válasza:
Nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenben számíthatunk egymásra. Akkor szoktuk megölelni egymást, mikor nagy a baj, amúgy nem ölelkezős típus (nagyon rossz gyerekkora volt és szerintem ezért nem ölelgetős típus) Minden nap találkozunk, őszinte tudok vele lenni. Nagyon jó a kapcsolata az unokával, imádják egymást, a kislányom a nagyi kedvence :) A férjemmel is jó viszonya van, szeretik egymást, gyerekeként tekint rá is. A férjem anyukámmal hamarabb megbeszéli a problémáit, mint anyósommal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!