Mindenképp két nevet szeretnénk a kislányunknak, mert nekem is és az apukájának is két neve van. Viszont csak egyetlen név volt ami mindkettőnk listáján megegyezett, így nem nagyon tudjuk eldönteni milyen nevet válasszunk mellé, bár van pár ötletünk. Szerintetek melyik lenne a legjobb? Vagy ha esetleg van valami más ötletetek, azt is szívesen fogadjuk. Előre is köszönjük.
Véletlenül nem a Heidi c. filmet láttad? Vagy ez túl evidens? :D
Szabad tudni mikor érkezik?
2015. júl. 20. 16:39
22/34 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem sajnos a címére, arra sem igazán, hogy miről szólt, szóval nem tudom, lehet :D
Szeptember 20-ra várjuk a hercegnőt.
2015. júl. 20. 19:32
23/34 A kérdező kommentje:
Nemrég írtam, hogy felmerült a Miléna is, mint lehetőség és végül sikerült a Laurára és Milénára szűkíteni a listát. Ezek közül melyiket választanátok? Továbbra is a Laurát? (Megmondom őszintén, nekem nagyon megtetszett a Miléna, mint második név, de egy kedves ismerős rendesen lefikázta, tényleg ennyire borzasztó lenne a Sárfalvy Heidi Miléna ?)
2015. júl. 23. 17:09
24/34 anonim válasza:
nee..ne tedd ezt a gyerekeddel, elég lesz neki ha a Heidi miatt cikizik.. a Laura legalább használható, be tud mutatkozni azon a néven is. A Miléna nagyon szép név, de nem a Heidivel.
2015. júl. 23. 17:13
25/34 A kérdező kommentje:
Mégis miért cikizniék a Heidi miatt?
2015. júl. 23. 17:30
26/34 anonim válasza:
kérdező, neked komolyan nem jutott eddig eszedbe hogy mennyit cikizhetik a Heidi névvel? Ez őszintén meglep. Németországban viselhető név, de itt nem tudnám elképzelni. Simán a Sárfalvy Miléna nem tetszene?
2015. júl. 23. 17:42
27/34 1112 válasza:
Heidi Laura kombó.
Nórával úgy hangzik, mint kb: Hej, dinóra! (A dinó amúgy tényleg rövid i)
Liliánával szerintem egyrészt túl hosszú, másrészt meg benne van egy ilyen összemosódás, hogy hei-DILI-liána
A Viktóriával is kicsit hosszú, de valójában nem rossz, de szerintem ezek közül Laurával a legjobb.
2015. júl. 23. 17:46
28/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem jutott eszembe. Mert ha mondjuk az Ágnest mágnesnek, vagy az Annát kannának csúfolják az még eszembe is jutna, na de a Heidit? Nekem is olyan nevem van, ami külföldön divat, itt kevésbé, mégsem cikizett amiatt senki, hogy ez egy külföldi név. Szóval nem igazán értem ezt a gondolatmenetet.
2015. júl. 23. 17:47
29/34 1112 válasza:
27-es válaszoló vagyok, még ezt elfelejtettem, a Heidi Nórával eszembe juttattál egy régi számot: No tengo dinero, a Righeirától, köszönöm:) Mert amúgy pont úgy "pattogna" az a név is nekem, mint ez a dal, névben ez a pattogás nekem nem tetszik:S Nem gúnyolódásnak szánom, csak megemlítettem, hogy nem olyan jó szerintem, ha egy név pattog.:S
2015. júl. 23. 17:52
30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van, a Nórával kicsit pattogós, és egyébként már ki is zártuk a Liliánával és a Viktóriával együtt. Így már csak a Laura jöhet szóval, illetve felvetődött egy új név, a Miléna is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!