Milyen második nevet választanátok?
Mindenképp két nevet szeretnénk a kislányunknak, mert nekem is és az apukájának is két neve van. Viszont csak egyetlen név volt ami mindkettőnk listáján megegyezett, így nem nagyon tudjuk eldönteni milyen nevet válasszunk mellé, bár van pár ötletünk. Szerintetek melyik lenne a legjobb? Vagy ha esetleg van valami más ötletetek, azt is szívesen fogadjuk. Előre is köszönjük.
Sárfalvy Heidi Laura
Sárfalvy Heidi Nóra
Sárfalvy Heidi Liliána
Sárfalvy Heidi Viktória
Heidi Laura :)
Szerintem amúgy szép nevet választottatok, ritka, de különleges és mégsem egy Kasszandra vagy Leokádia :D
Nekem is tetszik a Heidi, bár saját lányomnak nem adnám. A Laura és a Nóra passzol hozzá leginkább, és a ti helyetekben nem adnék olyan második nevet, amiben van i betű, akárhogy egybeolvasom a Liával vagy Judittal vagy Liliánával, valahogy nem áll össze...
Szóval én a Heidi Laurára voksolok, bár szerintem meg lehetne fordítani Laura Heidire :)
Mit szólnátok ezekhez:
Heidi Szonja
Heidi Vanda
Heidi Liána
Heidi Zóra
Heidi Zelma
Heidi Johanna
A tieitek közül a Laura tetszik.
Egyébként honnan jött a Heidi név?
Köszönjük, tényleg úgy néz ki a Laura a legjobb, bár ma felmerült a Miléna, és nagyon megtetszett mindkettőnknek, még gondolkodunk rajta.
Nekem még kiskoromban tetszett meg, öt éves lehettem kb, mikor láttam egy filmet és így hívtak benne egy kislányt, azóta tudom, hogy így fogják hívni az első lányom, ha törik, ha szakad. A párom meg csak végig olvasta az anyakönyvezhető neveket és megtetszett neki. Írtunk egy listát és csak ez egyezett. De ha nem egyezett volna, valószínűleg akkor is ez lenne a neve, mert én nem engedtem volna belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!