Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen második nevet választan...

Milyen második nevet választanátok?

Figyelt kérdés

Mindenképp két nevet szeretnénk a kislányunknak, mert nekem is és az apukájának is két neve van. Viszont csak egyetlen név volt ami mindkettőnk listáján megegyezett, így nem nagyon tudjuk eldönteni milyen nevet válasszunk mellé, bár van pár ötletünk. Szerintetek melyik lenne a legjobb? Vagy ha esetleg van valami más ötletetek, azt is szívesen fogadjuk. Előre is köszönjük.

Sárfalvy Heidi Laura

Sárfalvy Heidi Nóra

Sárfalvy Heidi Liliána

Sárfalvy Heidi Viktória

2015. júl. 17. 14:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem gyönyörű név a Heidi, és 100* inkább ez, mint a mondjuk Csenge, már a csapból is az folyik. Nekem úgy tetszik a 2 neves forma, hogy Sárfalvy Laura Heidi, így jobban csilingel a fülemben.
2015. júl. 17. 15:29
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért oltjátok le a kérdezőt, Ha nekik a Heidi, akkor az :) Nem azt kérdezte, hogy mi a véleményünk :) Nekem a Laura ellenszenves, ha választani kell, akkor Heidi Nóra :)
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Sárfalvy Heidi Laura vagy Sárfalvy Heidi Nóra, de talán inkább a Laura.
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

Heidi Laura :)

Szerintem amúgy szép nevet választottatok, ritka, de különleges és mégsem egy Kasszandra vagy Leokádia :D

2015. júl. 17. 15:37
 15/34 anonim ***** válasza:
Ehhez a névhez nem mennek a hagyományos magyar nevek, ha mindenképp ez a név marad akkor a felkapott divatnevek közül keresgélnék Heidi Lara, Heidi Lia
2015. júl. 17. 17:38
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönjük az eddigi válaszokat, úgy néz ki a Laura a nyerő, de a Lia is tetszik! :)
2015. júl. 17. 18:32
 17/34 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik a Heidi, bár saját lányomnak nem adnám. A Laura és a Nóra passzol hozzá leginkább, és a ti helyetekben nem adnék olyan második nevet, amiben van i betű, akárhogy egybeolvasom a Liával vagy Judittal vagy Liliánával, valahogy nem áll össze...

Szóval én a Heidi Laurára voksolok, bár szerintem meg lehetne fordítani Laura Heidire :)

2015. júl. 18. 09:32
 18/34 anonim ***** válasza:
Heidi Nóra vagy Heidi Laura
2015. júl. 18. 11:33
 19/34 anonim ***** válasza:

Mit szólnátok ezekhez:

Heidi Szonja

Heidi Vanda

Heidi Liána

Heidi Zóra

Heidi Zelma

Heidi Johanna

A tieitek közül a Laura tetszik.

Egyébként honnan jött a Heidi név?

2015. júl. 20. 11:17
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszönjük, tényleg úgy néz ki a Laura a legjobb, bár ma felmerült a Miléna, és nagyon megtetszett mindkettőnknek, még gondolkodunk rajta.

Nekem még kiskoromban tetszett meg, öt éves lehettem kb, mikor láttam egy filmet és így hívtak benne egy kislányt, azóta tudom, hogy így fogják hívni az első lányom, ha törik, ha szakad. A párom meg csak végig olvasta az anyakönyvezhető neveket és megtetszett neki. Írtunk egy listát és csak ez egyezett. De ha nem egyezett volna, valószínűleg akkor is ez lenne a neve, mert én nem engedtem volna belőle.

2015. júl. 20. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!