Milyen második nevet választanátok?
Mindenképp két nevet szeretnénk a kislányunknak, mert nekem is és az apukájának is két neve van. Viszont csak egyetlen név volt ami mindkettőnk listáján megegyezett, így nem nagyon tudjuk eldönteni milyen nevet válasszunk mellé, bár van pár ötletünk. Szerintetek melyik lenne a legjobb? Vagy ha esetleg van valami más ötletetek, azt is szívesen fogadjuk. Előre is köszönjük.
Sárfalvy Heidi Laura
Sárfalvy Heidi Nóra
Sárfalvy Heidi Liliána
Sárfalvy Heidi Viktória
Nem választanék második nevet, már elavult, soha nem fogja használni és csak hosszítja a nevét, akkor meg minek!
De őszinte leszek a Heidi sem kispályás név. A gyerekre is gondoltatok, mikor nevet választotok, vagy csak magatokra?
Köszönjük az eddigieket!
1: Mivel nekem is két nevem van, tudom mivel jár, én nem haltam bele, annyira felfújjátok ezt az egészet, sőt az én szüleimnek is két neve van, ők is élnek és virulnak. De nem azt kérdeztem, hogy legyen e második neve vagy sem, szerintem..
2: Nem csak magunkra gondoltunk, vagyis de, mert úgy szeretnénk hívni a gyerekünket, ami nekünk tetszik. És ismerünk egy 17 éves Heidi nevű lányt, neki sincs semmi baja, boldogan él és virul ezzel a névvel.
3: Nekem sem hétköznapi nevem van, bár gyakoribb, mint az általunk választott, és nem érzem szivatásnak egyáltalán. Nem kerültem emiatt hátrányba eddigi életem során semmilyen területen.
Kár lobbizni a Heidi ellen, mert nem fogjuk megváltoztatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!