Natália vagy csak Lia? Melyik tetszik jobban?
Lia szebb.
S nem kell mellé másik név, legalább a gyerek örülni fog, hogy nem kell mindenhová a hosszú, több keresztneves nevét odakarmolnia majd...
Nekem a Lia olyan becenévszerű, tetszik a Natália is, de ha neked rossz asszociációkat indít el, akkor semmiképpen ne válaszd.
Egyébként sok szép név van, ami Liára végződik pl.: Júlia, Kornélia, Amélia, Emília, Odília, Ofélia, Rozália, Tália, Tília. És ha ilyet választasz, akkor simán hívhatod mindig Liának, és úgyis meg tudjátok beszélni, hogy lehetőleg így becézzék majd mások is. És így nem kell második név, ami rendszerint nem használatos.
ma 13:42
Akkor mit mondjanak a Málnák, Őzikék, Ajándékok?
:) Nem jól értelmezed a helyzetet: ezek a nevek nem erőltettek, bénák vagy megcsináltak, hanem különlegesek... ez a varázsszó manapság, nem? Különleges... minthe ettől bárki is különlegesebb lenne bárki másnál, ha ráaggatnak egy nyögvenyelős, komolytalan, fúdecuki vagy rendkívül mélyértelmű de szájbarágós nevet...
Natália nekem jobban tetszik, mint a Lia, és bocs ha nem vagyok szolidáris, de a férjednek adok igazat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!