Natália név tetszik nektek? Szerintetek lehet/szoktál Liának becézni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy inkább a Nati becézés elterjedt, de szokták Liának is?2015. júl. 1. 19:10
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem adnám, mert erről a névről mindig másra asszociálok, így nem szeretem. Simán becézheted Liának :)
2/6 A kérdező kommentje:
*szokták, elnézést!
2015. júl. 1. 19:12
3/6 anonim válasza:
Egy ismerősöm lányát Kornéliának hívják, Őt becézik Liának. De attól még szerintem becézhetitek így. Hogy hivatalos becenév-e azt nem tudom, utónévkönyvben kellene megnézni, de gondolom nem is ez a fontos.
Itt egyébként írja becenévként:
4/6 anonim válasza:
Van Natália ismerősöm, és őt Liának becézik - a Natit kifejezetten utálja. Nekem amúgy pont emiatt a csaj miatt nem tetszik ez a név, de ez teljesen mellékes. Bizonyos vezetéknevekkel szerintem nagyon szép, dallamos név lehet.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is szép név a Natália, ismerek is egy 4 éves kislányt ezzel a névvel, és gyönyörű :)
Nyugodtan becézhetitek Liának, nekem is jobban tetszik, mint a Nati.
6/6 anonim válasza:
Szép név. Persze, hogy lehet Liának becézni. Úgy becézed, ahogy akarod, akár Mókuskának, vagy Tündérbögyörőnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!