Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Átlag jövedelmekkel ( 200....

Átlag jövedelmekkel ( 200. 000-250. 000 Ft összesen) rendelkező családokban, mennyi gyermek van? Csak kíváncsi vagyok, nem akarok vitát korbácsolni.

Figyelt kérdés
Nekünk 1 kisfiunk van. Gondolkozunk 2.-on, de nem biztos, hogy bevállaljuk. Mivel nekem már első perctől kezdve táppénzen kellene lenni, nem lenne ajánlatos dolgoznom, így a táppénz alatt nagyon össze kellene húzni azt a bizonyos gatyaszárat.
2015. júl. 11. 08:39
1 2 3
 21/24 piroska és a farkas ***** válasza:
33%
250 000 Ft a bevételünk, szinte forintra pontosan. Diákhitet fizetünk, a lakásunk saját, hitelmentes, de kicsi. Egy kislányunk van, tervezzük a másodikat. Havonta 25-öt tudunk félretenni vésztartaléknak, és 25-öt a férjem következő félévi tandíjára. Ez így nagyon kevés, de vész esetén mindig volt mihez nyúlni. Hosszútávú célunk majd egy nagyobb ház a mostani lakás helyett, de ebbe így felelőtlenség lenne belevágni, viszont mivel a korom, és a gyerekek közötti korkülönbség miatt a tesokérdést nem húznánk, így mi ide bevállaljuk a másodikat, ha szeretne jönni. Közös szobában lenne a 2 gyerek, de nekem ezzel semmi bajom, nekik meg még nincs szavazati joguk :) Én egyébként szintén majdnem a legelejétől, a 7. héttől voltam táppénzen , munkakörömből kifolyolag. Előtte néhány héttel mentem át 8 orábol 4 orába - még nem tudtam, h kismama vagyok -, így szinte teljes egészében a 8 orás béremből számolodott a tápénz és a gyed. Visszamenni viszont csak 4 orába tudnék ugye... tehát konrétan én vagyok az, akinek a Gyed jobb, mint a fizetés.
2015. júl. 12. 14:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk hasonló a bevételünk, mi ennyire 1 gyereket mertünk bevállalni. Szerencsére hitelünk nincs, saját ház és autó, a rezsi kb. 70 ezer. Elvagyunk, nyaralni is járunk, de csak belföldön.
2015. júl. 13. 09:32
 23/24 piroska és a farkas ***** válasza:
időközben leesett, h ha teso lesz, nála már a 4 orát nézik. hát...jön majd a luxuskorszak...
2015. júl. 13. 14:27
 24/24 anonim ***** válasza:
1 vagy nagyon max. 2 gyerek, de azért a második megfontolandó ennyi pénzből. A kérdésből nem derül ki valami: nem kívánt terhességről van szó? Ha arról, akkor mindenképp tartsátok meg, az abortusz a legelvetemültebb gaztett, amit ember elkövethet, és ez akkor is így van, ha most megint jönni fognak a lepontozások.
2015. dec. 4. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!