Egy hónapja szedem az l-thyroxint, mikor lehet elkezdeni próbálkozni?
7,48as értékre kaptam 50mg-os adagot/nap. Most egy hónapja szedem, de lassan szeretnénk babával próbálkozni, azonban elfelejtettem erre rákérdezni az orvosnál. Ha itt nem kapok biztos választ, természetesen megkérdezem, meg mindenképp elmegyek vérvételre is előtte, csak gondoltam megkérdezem, hátha van, akinek nagyobb a tapasztalata. Meg ha szerintetek esetleg még esélytelen a javulás, nem is böködtetném össze magam (rendszerint ájulás a vérvétel vége).
Amúgy 25 leszek, 160cm és 85kg vagyok, ha ez számít. (tudom, h sok, de nem megy a fogyás... az orvos szerint a pm alulműködés miatt, és a gyógyszer segíteni fog)
Majd ha a TSH 2,5 alá kerül és a t3, t4 is a normál tartományan van. Kevés lesz a gyógyszer, de egyszerre nem szabad nagy adaggal indítani! Hívd fel az orvost, hogy mikor kell kontrollálni a labort!
És mondom, a határ nem 4, ahogy a labor papíron van, hanem 2 alatti! (TSH)
tudom, h 2 alatt kell lennie, inkább 1 :)
másik nőnek aki velem volt, a 60as értékre írták egyik nap 50, másik nap75öt.
Az ft3 és ft4 az a normális tartományban van.
AMit első, kérdeztél, nekem olyanokat nem mértek, csak vérképből a tsh-t.
A doki azt mondta, aug végén kell menni kontrollra, addigra tuti beáll. Csak reméltem, h előbb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!