Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg a játszóté...

Hogyan oldjátok meg a játszótéren a wc kérdést?

Figyelt kérdés
Épülnek sorra az "uniós" játszóterek, de wc sehol nincs a közelben (legalábbis nálunk, vidéken). A lányom most kezd szobatiszta lenni, nem mondhatom neki, hogy a játszótéren kakiljon pelusba. Egyik ismerősöm szerint vigyem el egy bokorhoz, de akkor a játszótér is tele lesz ürülékkel, most tökmindegy, hogy kutya vagy gyerek.
2010. márc. 3. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A kutyáét is össze kell szedni, a gyerekét is össze lehet. VAgy vidd el a bilit.

Engem tuti nem érdekelne semmi, ha a gyereknek kell, kell, nem tudja visszatartani...de ha tudom, és úgy jön ki, a bilit semmiből nem tart vinni.

2010. márc. 3. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez tényleg annyira szomorú,és felháborítónak találom,hogy ezen egyáltalán a 21,században gondolkodni kell.

Nálunk minden játszótér mellett van wc.,de el tudom képzelni a helyzeteteket,és tényleg nagyon rossz lehet.Sovány vigasz,de ez az ország szégyene,nem a miénk.

2010. márc. 3. 18:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Ok, viszem a bilit, de hova ürítem ki? Vagy vegyek eldobható biliket? Az egy kicsit húzós szerintem :-(

Csak azt nem értem, hogy itt vannak az uniós pénzekből épített játszóterek, de illemhelyett nem kell biztosítani a környéken. És nem csak 2-3 évesekről van szó, hiszen a 6-7 éves már nem fog nekem a bilibe pisilni-kakilni.

2010. márc. 4. 06:53
 4/11 A kérdező kommentje:
A szülőkről nem is beszélve, hiszen ők is járnának wc-re, szerintem.
2010. márc. 4. 06:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy ez csak engem zavar :-(
2010. márc. 5. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi biliztünk a játszin aztán zacsiba bele kukába ki vizzel kiöblit otthon fertötlenit.De nagyon macerás volt nem elég hogy addig ming ott vagytok te sem wc-hetsz de a gyereket sem viheted kedved szerint.Minket nem egyszer megszoltak hogy miért kakil a játszotéren a gyerek.Mikor látták hogy a bilibe akkor meg egyenesen kiröhögtek minkeet.Egyszer a párom megszolalt hogy még mindig jobb mint azok akit a bokorba hordják és ott hagyják maguk után.Akkor valamiért rögtön csend lett.Rajtunk kivül mindenki ezt csinálta.

A lényeg tedd bele a bilit a táskába és addig mig kicsi had csinálja abba aztán majd lesz jobb is.

2010. márc. 5. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
A dm-ben lehet venni papír bilit, azt utána l is tudod dobni.
2010. márc. 5. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs. el-ezt akartam írni.
2010. márc. 5. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! engem is zavar. ráadásul mi egy kisváros peremén élünk, ahol még babakocsis sétára sincs lehetőség a forgalom miatt (nincs járda). így a férjem elvisz minket kocsival a játszótérig, majd értünk jön egy óra múlva. állandóan rettegek, hogy nehogy rám is rámjöjjön a vécézhetnék... a babámat nemsokára szoktatom a szobatisztaságra, nem tudom, hogy oldjuk majd meg. valószínűleg átveszem az előttem író bilis megoldását, legfeljebb elbújunk a bilivel a bokor mögé :) jobb ötletem nincs. én meg tartogatom továbbra is...
2010. márc. 5. 15:43
 10/11 anonim válasza:

Játszótér mellett lakunk, bár nekem ilyen jellegű problémám nincs, a megfigyelésemet mégis leírom! van a játszótér mellett egy épület, mellette kis bokros rész és egy mogyorófa!!! Láttam anyukát, aki vállalva némi kockázatot, leguggolt, végezte a dolgát, tapintatosan másfelé néztem, mégis amikor megköszönte, elmondta a dolog kellemetlen volt és elbeszélgettünk!!! A baj mondom az, hogy amikor a mogyoró beérik és lehullik, a gyerekek ezt eszik, és természetesen Ők is ide vizelnek, miközben a játszótér két sarkán, szennyvíz akna van, simán lehetne egy ideiglenes pottyantós WC-t lerakni, ami megoldaná ezt a kérdést, csak van egy olyan gyanúm, mivel mindenben olyan precízek vagyunk, hogy eurós pénzre várunk, ha az meglenne, várnánk pár évet a tervezésre, hogy a kivitelezés bonyodalmáról ne is beszéljek, vagy az engedélyezést hány hivatalnok írná alá, ki fizetné a szennyvíz díját, ki fizetné a kezelőt?

stb!

Sokat jártunk búcsúkba, a megoldás ott született, kell egy hosszú bő szoknya, és egy levehető ülőkés kisszék, csupán egy "kondenzcsík" jelezte,

van megoldás!!!!!!

2024. ápr. 30. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!