Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan oldjátok meg a játszóté...

Hogyan oldjátok meg a játszótéren a bilizést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Annó mi vittünk papírbilit.
2011. jún. 22. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Játszótér melletti bokor, de fogok venni én is papírbilit.
2011. jún. 22. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Off! (bocsánat)

Hol lehet venni ilyen bilit? hogyan kell keresni? Mennyi van egy csomagban és mennyibe kerül?

Jó a kérdés, nálam is most merülnek fel hasonlók, mert a nyáron tervezem a bilizést. Már elkezdtük, több sikert is aratott a kislányom. Viszont még csak itthon ismerkedünk a dologgal.

2011. jún. 22. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Betettem a bilit a babakocsi aljába, ha pisilt csak kiöntöttem a fa tövébe, a zsepit egy zacsiba tettem, eldobtan.

Ha kakilt, vittem mindig zacsit, abba tettem, jól bekötöttem, még egy zacsi és úgy dobtak a kukába. A bilit nedves törlőkendővel többször kitöröltem, azt is zacsiba tettem, eldobtam, a bilit meg szatyorba tettem, és itthon jól elmostam.

Nem bonyolult ez, csak rugalmasnak kell lenni, és nem kell félni-szégyellni semmit! A gyerek érdeke a fontos!!

2011. jún. 22. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
2,5 éves, 3 hete szobatiszta. Kiviszem a játszótér mellé (kerítésen kívülre) és ott pisiltetem meg. Ha kaki is van, akkor zacskóba szedem (mint a kutyások! :) ), és úgy rakom bele a kukába. Nedves törlőkendővel megtörlöm a fenekét, majd kezet mosunk a játszótéri csap alatt, és kész.
2011. jún. 22. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Az off-olonak:

[link]

Én is ezt hasznalom. A múltkor egy anyuka meg is csodalta, hogy milyen jo ötlet. Egyébként igen. A pisi fahoz, bokorhoz, de a nagydolog ebbe megy. Az én fiam 3 éves, nincs babakocsi sem, és olyan helyeken tud rajönni az inger, hogy csak na... Ez pedig befér a taskamba is. Nem kell ezt elhasznalni azonnal, csak vész esetén. Nekünk bevalt!

2011. jún. 22. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Papírbili a dm-ben kapható, 400 Ft. Igazából kartonból készül, zacskós az alja. Én viszek magammal kukás zacskót, azzal bélelem ki, így akár többször is használható. Összehajtható, kis helyen elfér.
2011. jún. 22. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
a fiam csak wc-ra hajlandó ülni a kezdetektől, bili kizárt dolog...:) mi is kiívülre megyünk, valamilyen félreeső fához és meglocsoljuk, jobbat nem tudok.
2011. jún. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!