Ti véleményetek szerint sok az 5 gyerek?
Fèrjemmel boldog házasságban èlünk van 4 kisgyermekünk ès úton van az ötödik baba is. A gyermekeim 7,5,3 èvesek, a legkisebb 10 hónapos. 16 hetes terhes vagyok kislánnyal. A Ti vèlemènyetek szerint lefognak nèzni 5 gyerekkel az utcán? Csak mert már visszahallottam innen onnan,hogy gyerekgyárosok vagyunk
..
Miért néznènek le? Sőt... 5gyereket nevelni, pfuuuu.. Le a kalappal!
Én néha az 1fiammal is kimegyek a hajam alól:) bár ő kitesz 5-öt, olyan hisztis!
Kérdés, hogy MENNYI és MILYEN BIZTOS jövedelmetek van - ugyanis a gyerekek nem kílyen kicsinek, hanem középiskolás/egyetemista korban fognak igen sokba kerülni.
Ha nem tudjátok nekik biztosítani az ehhez szükségese feltételeket - mert ugyan nem kell minden gyereknek egyetemet végeznie, de ha AKARJA, akkor azért nem szadabna elzárni elölük a lehetöséget -, akkor felelötlenség töletek.
Ha megvan a megfelelö hattér, akkor senkinek nem lehet kifogása ellene.
De valamiért az az érzésem, hogy nem gondoltatok bele, hogy mi lesz 10-15-20 év múlva.
Engem meg azért néznek le, mert nem akarunk az egy szem fiunknak testvért. Pedig anyagilag megtehetnénk.
szóval az emberek mindenért megszólnak, ha úgy van, ne is foglalkozz Velük!
minden elismerésem a tiéd!
5 gyerek?? Pff. Le a kalappal,de komolyan! :) Én nem itéllek el. Minden tiszteletem a tiétek,feltéve ha becsületesen fel tudjátok nevelni.
Nekem borzasztó sok lenne. Van egy 6és fél hós kislányom. Kicsit parában vagyok mert késik a menzeszem és fogalmam sincs,h lesz mi lesz ha kiderülne,h újra babát várok. Nagyon kicsi még a leány. Még csak most tanulgatom a " szülőséget" na de 5 :-) de nálatok is jó kicsi lesz a kórkülönbség :-) hát részemről hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!