Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Készítettetek valamit a...

Készítettetek valamit a babalátogató jövőknek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy mikor a picit mentek hozzátok látogatni, akkor sütöttetek/főztetek valamit a látogatóknak? Vagy legyen egy kis rágcsálni való, meg üdítő?

Illetve, hogy ha külön éltek a szülőktől, akkor anyu/anyós elment hozzátok mindig, mikor ment látogatni valaki? Anyám mindenáron azt hajtogatja, hogy ha jön hozzánk ez meg az meg amaz, akkor ő jön, mert hogy ez így szokás. Én ezt nem nagyon akarom, meg is mondtam neki, de hogy szokás szokás. Tényleg így van? Tény hogy nem vagyok épp öreg, de erről még sosem hallottam!

Köszi a válaszokat!

2015. júl. 2. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha mentem babalátogatóba, soha nem vártam el, hogy süssenek-főzzenek rám. A kismamának van épp elég dolga a babával.

Mikor lányaim megszülettek senki nem várta el, hogy terül-terülj asztalkával várjam őket, így maradt a rágcsálnivaló és üdítő. Egyedül anyósom volt kivétel, ő elvarta, hogy főzzek nekik, amikor jöttek. Jóban vagyunk amúgy, csak szerintem néha a föld felett lebeg 10 centivel. Még nem látta a babát, de első kérdése az volt, hogy mit főztem...

Az meg butaság, hogy anyukádnak mindig ott kellene lennie, ha jön hozzátok valaki.

2015. júl. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!