Ti hogyan készítettétek el az első ételeket?
Figyelt kérdés
A védőnő mondta, hogy az almát pároljam meg neki. Ti hogyan készítettétek például a répát,barackot, krumplit?2015. jún. 8. 13:30
1/5 anonim válasza:
Az almát én nem pároltam, hanem lereszeltem (üvegreszelőn), a barackot is így adtam. Először csak a levét, aztán a pürét is. Minden mást kevés vízben megfőztem, félretettem a főzővizet, és összeturmixoltam annyi főzőlével, amennyivel jó állagú lett.
2/5 Lienci válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz. Ismerosomek is paroltak az almat, mert anelkul egett a gyomra a picinek. Nalunk nem okozott gondot a nyers alma.
3/5 anonim válasza:
a savasság miatt kell párolni. ha neked nem bukós,nem lényeg. nekem refluxos,néha kaphat jól megfőzve csak almát. a répát krumplit pároltam,barackot nem
4/5 anonim válasza:
A gyümölcsöket nyersen (lereszelve, turmixolva, összenyomkodva) adtam, a zöldségeket pedig párolva, a sütőtököt sütve is.
5/5 anonim válasza:
főztem mindent...csak az almát kapta nyersen, illetve pár nappal rá a meggyet, héj nélkül.
A zöldségeket főzni kell jó darabig, a gyümölcsök mehetnek nyersen, de héj nélkül. És arra figyelj, hogy amikor már mixelsz, mindig székletlazítót párosíts székletfogóval, tehát ne adj egyszerre kurmplis-répát, mert nagyon beszorulhat a kaki...meggy, barack, sütőtök, ezek az elsők amik lazítanak...az almát érdemes megpárolni, és akkor az sem fog annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!