Sóskát hogyan készítsem el első kóstoltatásra?
Figyelt kérdés
Mert magunknak cukorral, tejjel szoktam. Babának hogyan adtátok elsőre?2015. márc. 27. 08:52
1/6 anonim válasza:
Megfőzöm és krumplihoz keverem. Nem fűszerezem.
2/6 Vilcsianyuja válasza:
Én is főtt krumplival és a főzőlevével mixeltem egybe. Amíg a tojás nem volt bevezetve, egy kis csirkehusit is szórtam bele, utána pedig főtt tojást. Lehet bele tenni egy csöpp kis olívaolajat (vagy valami egészségesebb, hidegen préselt fajtát) is, vagy eleve azon lehet párolni a sóskát.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az a baj, hogy a krumplit semmilyen formában nem eszi meg. Bármihez kevertem neki eddig, rögtön öklendezik tőle.
2015. márc. 27. 13:17
4/6 Vilcsianyuja válasza:
Akkor esetleg próbálj meg hozzá fehér rántást készíteni, esetleg bolti étkezési keményítővel is besűrítheted.
5/6 Vilcsianyuja válasza:
Ja, és anyatejjel vagy tápszerrel is felengedheted, ha egy kicsit lágyítani kellene az ízét.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom akkor a fagyasztott anyatejjel, aztán meglátjuk :)
2015. márc. 28. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!