Bébiételes üvegből készítettetek már mécsestartót?
Én ezt az olcsó megoldást találtam ki karácsonyi ajándéknak az ovonéniknek, védőnőnek... ilyenkor vmi apróságot csak kell adni.
De hogy fogjak hozzá? Dekopazs- vagy sima ragasztóval lehet pl szalvétát, vagy szép papírt rárgasztani?
Köszi a segítséget!!
"ilyenkor vmi apróságot csak kell adni"
Mert mi lesz, ha nem adtok?
Pont tegnap néztem ezt az oldalt. Szerintem egy kis csipkével is feldobhatod.
Köszönöm a válaszokat, és a hasznos tanácsokat!!
Valami karácsonyi motívumot még keresek- fenyőfa-mikulás... de egyébkétn az a csipkés is nagyon szép!!!
Gyerekeknek meg a tenyeres is- köszi az ötleteket!!
Az hogy adunk valamit- talán rosszul fogalmaztam. Nem KELL, de mivel az ovonénik, daduska, nálunk a védőnő is sokat jár és szeretjük őket, sőt a gyerekdokink asszisztenseit is- valami aprósággal - jelképesen megköszönnénk a munkájukat. Biztosan jól fog nekik esni, vagy rosszul gondolom??
MÉgegyszer köszönöm a tanácsokat!!!
Mi itthonra fogunk mécseseket készíteni. Még nem próbáltuk ki, csak tervben van 2 fajta.
1: hegyes végű ragasztóval mintákat rajzolok a bébiételes üvegre, csillagot, fenyőfát, egyszerűbb mintákat, a gyerkőc pedig meghempergeti a sóban, így az odaragad és olyan lesz a minta, mintha havas lenne.
2: krepp papírral körbetekerjük, és arra ragasztunk karácsonyi mintákat. A krepp papír elég vékony, nagyon szépen átragyog rajta a mécses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!