Ha lenne egy gyereketek és a férjed viszonyt folytatott volna valakivel amit már lezárt jó ideje, szülnél kistestvért?
Namármost: ha ez a kérdés felmerül benned, akkor azt azt jelenti, hogy ez a dolog nincs megnyugtatóan rendezve, te sem tudtad teljesen megbocsátani.
Szerintem nem is lehet, csak ezt be kell ismerni, nem szabad hazudni magunknak.
8. vagyok, nem váltunk el még, de nem hinném, hogy van megoldás.
A gyerekre visszatérve, ettől teljesen függetlenül jó döntésnek tartom most is. A két gyerek imádja egymást, ott lesznek egymásnak mindig, ez egy ajándék. Az amit az előző kommentben írtam úgy egészen pontos, hogy ha nem a mostani fejemmel (és tapasztalatommal), hanem az akkorival láttam volna előre a dolgokat, akkor nem vállaltam volna, hanem akkor el is válok. A mostanival egy pillanatig sem bánom. Gyakorlatilag mindegy, hogy 1, vagy két gyerekkel vagy egyedülálló, de az, hogy ők vannak egymásnak, nekik és nekem is nagy öröm. Most is olyan vagyok, mint egy egyedülálló anya. Remélem, érthető valamennyire, amire gondolok.
És ami a lényeg, attól, hogy nekem kudarc a kapcsolatom, neked sikeres is lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!