Ti tesztek a gyereketek táskájába, valamilyen sebkezelőt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az óvódás, iskolás korú gyerekekre. A sebkezelő alatt pedig sebtapaszt, rovarcsípésre kenőcs, kézfertőtlenítőre gondolok. Hogy őszinte legyek nem akarok hülyének tűnni az oviban, de kisfiamat megharapta egy másik gyerek, és nem volt egy sebtapasz amivel leragasszák, pedig eléggé vérzett.2015. máj. 28. 14:28
1/5 anonim válasza:
Nem teszek semmi ilyesmit.
Szerencsére a gyerekeim olyan állami oviba járnak, ahol ilyen elő nem fordulhat. Mármint nem a harapásra gondolok, mert az a legjobb családban is, hanem arra, hogy egy sebtapaszt nem bírnak elővarázsolni.
Ebben az évben annyit kértek egyedül, hogy kullancsriasztóval fújjuk be a gyerekeket, mert mentek egész napos kirándulásra a Vadasparkba.
2/5 anonim válasza:
Nem a gyerek táskájába, mert még matricának használná :) Amúgy nálunk nincs is táskájuk az ovisoknak. Az óvónőknek vinnék be két doboz tapaszt. Más sebkezelőt otthon sem használunk, meg nem is való gyerek kezébe kenőcs, hintőpor. Annyira megharapták a gyereket, hogy vérzett? És mi lett?
3/5 A kérdező kommentje:
Csak az alkarja vérzett, egy olyan húszforintosnyi seb van most ott. Mikor mentem érte mondta az óvónéni, hogy történt egy kis baleset, meg neki elfogyott a sebtapasz ezért nem ragasztotta be. Kisfiam mondta, hogy egy papírzsepivel törölgette magának, a pulcsija is véres volt, mondta, hogy óvónéni nagyon sajnálta, mert nagyon fájt neki, és sokáig sírt. Nem tudom milyen fogai lehetnek a másik gyereknek, de elég durvák valószínűleg.
2015. máj. 28. 15:12
4/5 A kérdező kommentje:
Én is akartam ma sebtapaszt adni az óvónéninek ő meg mondta, hogy tegyem a gyerek táskájába, ezért is kérdeztem, mert elgondolkodtam rajta, hogy akkor más tesz-e.
2015. máj. 28. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!