Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel játszik gyereketek egy...

Mivel játszik gyereketek egy hosszabb autóúton?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
kisautó, hordozható dvd-t néz, rajzol, telefonon játszik....kb ezek szoktak lenni :)
2015. márc. 26. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mekkora? Az 5 éves szerencsére elég soká nézegeti a forgalmat, folyamatosan kommentál mindent. Aztán könyvet lapozgat, alszik, ha már nagyon únja magát, akkor jön a tablet, fejtámlára van rögzítve.
2015. márc. 26. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Az enyém 2 és fél éves, ötletek gyűjtök, hogy másnál hogy telik egy hosszabb út
2015. márc. 26. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok. A kicsi is kb ezt csinálja, mint a bátyja. Bambul egy kicsit, alszik, a tablet meg szuper megoldás ilyenkor. De egy marék plüssel is elvan egy darabig.

Mekkora a távolság?

2015. márc. 26. 18:24
 5/9 A kérdező kommentje:
200 km-re szoktunk menni. Tudom, van aki sokkal többet is megy, de nálunk már ez is eléggé soknak tűnik.
2015. márc. 26. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
1700 km-t mentunk legutobb, aludt, nézelodott..és persze a tablet
2015. márc. 26. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
200? Azt hittem, hosszabb. Alvós időben menni nem megoldás? Vagy korán és akkor visszaalszik hamar.
2015. márc. 26. 21:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Heti rendszerességgel megyünk, nem tudom mindig alvásidőre tenni. Pluszban a fele alkalom vonatozás, még egyszer sem aludt ott el, teljesen mindegy mikor mentünk. Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 27. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
5 eves. DVD, tablet, de ezek nem sokáig, mert mostanaban hányingere lesz a nézéstöl. Ilyenkor abbahagyja aztan szokott gumikarkotot csinálni, meg van ilyen memóriás társasjáték, amit útközben is lehet játszani (brainbox). Ja es a legújabb dolog ami leköti útközben az a barkochba.
2015. márc. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!