Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha elismerem az apaságot,...

Ha elismerem az apaságot, viszont egy DNS teszt szerint mégsem én vagyok az apa, akkor minden további nélkül "felmondható" az apaság és annak kötelességei? (gyerektartás etc)

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek mert ha enyém a gyerek felnevelem ahogy kell, viszont más kölyke miatt biztos hogy nem fogok többet dolgozni...

2015. júl. 1. 06:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat uraim/hölgyeim, úgy érzem hogy barátnőm megerősített a kételyeimben. Délután viccesen felvezettem neki hogy milyen durva lenne ha egy sutyiban elvegzett apasági teszt segítségével kiderülne hogy nem is én vagyok az apa. Estére már abortusz párti lett mondván: lehet hogy korai még egy gyerek. Erre azt reagáltam hogy ő dönt, de mivel megegyeztünk hogy ha becsúszik a baba megtartjuk (főleg hogy mind a ketten szeretnénk), így egy forinttal se szállok be a megszakításba. Ez után furcsa csendbe burkolózott. Azt hiszem ideje kilépni a rózsaszín ködből, elkapott a hányinger és nem bízom tovább benne. köszönet még egyszer. Minden jót.
2015. júl. 2. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez megoldódni látszik. Nem egyszerű feldolgozni, de így jártál jobban.

Ha van valami más újság, írd meg.

2015. júl. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!