Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az amiből mindig márkásat...

Mi az amiből mindig márkásat vesztek, és mi az, amiből jó a noname?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a baba dolgaira, a ti dolgaitokra, kajára, szépségápolásra, mindenre.
2015. jún. 30. 21:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Liedl=Lidl.Bocsi,már fáradok....
2015. jún. 30. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Mindenből márkásat veszek, èlelmiszerből veszem a saját márkásakst, pl. tescos tej, vagy privátos sajt. Nèha ezek vannak olyan jòk, vagy mèg jobbak, mint a márkásak. Gyereknek csak márkás dolgokat, de nem feltètlenül a legdrágábbat. Pelusbòl, popsitörlőből rossmannosat veszek. Amiből soha sincs márkás az a ruha. Gyereknek tescobòl, lidlből veszem a ruhákat, magunknak kìnaibòl, kis butikokbòl.
2015. jún. 30. 22:11
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

én sok márkással befürödtem

- a Johnsons, Sudocrem, Gabi popsikrémek után kizárólag egy vényre írt gyógyszertári kevert krém mentett meg a szinte már véres bőrfelülettől a popsiján, és 2 pelenkázás között, csak néztem, hogy ez hogy lehet ilyen villámgyors..

- a Johnsons, Gabi fürdetők után, egy szintén gyógyszertári fürdetőkrémes fürdés igazán bársonyossá tette a bőrét, hajmosásra a Nivea és Alverde vált be,a többitől drótkefeszerű, nem selymes tapintású a haja

- az alábbiakról csak egyes egyedül nekem vannak rossz tapasztalataim:

= Liberobol nem egyszer molylepke szállt ki, és nem, nem a lakásunkban élt, hanem a csomagolásban.

= Mammos cumisüveg gumirésze vízkövesedett, ami "porzott", az üvegből szivárgott a folyadék az illesztéseknél, már nem emlékszem a cumiszámozásokra, de pont köztes méretűre lett volna szükség, a kínálat vagy kisebbeknek való volt és alig csordogált belőle a folyadék, vagy nagyobbaknak való és ömlött a szájába. de minden más anyuka egytől egyig meg van vele elégedve.

egy sparos Bummis vagy ilyesmi nevű cumisüveg vált be.

pelenkából csak a Pampers jó az érzékeny bőre miatt(ill a Libero is, ha nem lenne molyos)

hozzátáplálás hippes üvegesekkel volt kiegészítve, olyan 10 hónaposan vettem Kecskemétit, Univert is már

a Hippes hiába HA-s tápszerre allergiás, így maradtam a Milumil és Beba Ha-sok mellett

eleinte Tomi Sensitivevel mostam rá, de Persil Sensitive maradt, eleinte Coccolino öblítője volt(az is sens.)de ezeket gyakran megunom, áttértem Silanra, most megint váltani fogok. (öblítés 70 % ecet 30% öblítő)

Chicco fertőtlenítőt csak addig használtam cumisüvegekre míg fel nem tűnt hogy az illatanyaga megmarad az üvegeken, cumin, kanalain..,ezek után csak játékok és a kádja fertőtlenítésére használom, néha a WC is ezzel van tisztítva :D

a továbbiakban nem lennék részletes, így is hosszú

de nem a márkanévre adok

a Play boy parfümök szerintem határozottan büdösekre sikerültek és a Guccit is übereli az én 1500 Ft-os parfümöm és meglepően tartós illattal

sportcipőkből a Nike tetszik

régen a Leonard - olasz cipőüzletben voltak amik az én stílusom képviselik, amíg ki nem vonult a magyar piacról, aig találok nőies, számomra szép és kényelmes darabokat egyszerre, legszívesebben cipőket terveznék, a Deichmann pl nem stíuom abszout, de eleve a németek stílusa eleve nem stílusom

2015. jún. 30. 22:44
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Jó kérdés, ez más formában már bennem is felmerült. Leginkább úgy, hogy másnak is bűntudata van-e, amikor nem a legdrágább/legjobb dolgot veszi meg a babájának.

Például én az első kisruhák egy jelentős részét turkálóban vettem meg. Egyrészt úgy voltam vele, hogy ha kétszer van rajta, akkor sajnálom az újra a pénzt, másrészt tudtam, hogy sokkal többet összevásárolok, mint amennyi tényleg kell, akkor meg inkább az olcsóbból vásároljak feleslegesen. De a második garnitúra (68-astól) ruhától már csak újakat vásárolok, tudatosan. Kicsit bűntudatom volt, hogy nem vettünk már az elejétől újakat neki - pedig józan ésszel tudom, hogy teljesen felesleges, még most is.

Hasonlóképp a pelenka: Pampersszel kezdtük el, mert a legjobbat akartam neki - tényleg nagyon elégedett vagyok vele. Popsitörlőből csak a Neogranormon.

Magunknak egy-két dolog van, aminél ragaszkodunk a megszokott minőséghez: WCpapír, pzs mindig ugyanaz a Zewa típus, ugyanaz a tönkölyös teljes kiőrlésű kenyér, bár annak nem tudom a nevét, de isteni, meg ilyenek. Ruhában a párom igényesebb, neki csak a Zara, én elvagyok a C&A, H&M leértékeléseken is, és turkálni is szeretek, bár mióta olyan árban van, mint a C&A, azóta nem szoktam.

2015. jún. 30. 22:45
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

Nonamet max strandpapucsból, de a márkásat se hajtom.

Mindenből az fontos mi vált be pl sokáig dmes popsitörlőt használtam aztán egyszer kaptam neogranormont és azóta csak azt pedig a dmes is jó de a másik jobb.

Inkább tudatosan vásárlok nem márka szerint.

2015. jún. 30. 22:51
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
Tápszerből csak Hipp-et veszek. Libero pelenkát használunk, popsitörlő szinte mindegy, hogy milyen márkájú. Etetős cumisüvegből csak MAM, itatósból szinte mindegy. Ruhákat bárhol veszek, az a lényeg, hogy pamut legyen. Elektronikai dolgokból csak Samsung-ot a garancia miatt. Babakocsinál nem a márka számított, hanem a praktikusság. Cipőből bőrt veszek a gyerekeknek, magamnak azt, ami megtetszik. Tisztítószerekkel szoktam kísérletezni, mindig mást veszek meg. Mosókapszulával mosok, abból az Ariel vált be. Gyerekek Niveával fürdenek, mi mindig mással. Avonból szoktam rendelni a sminkes cuccaimat. Gyerekek játékai között megtalálható minden árkategória, minőség és márka is.
2015. jún. 30. 23:28
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
akkor nem csak én talaltam moly lárvât a liberoban? azt hittem a kertes hazunk az oka.
2015. júl. 1. 06:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó. Pelenkából nekünk a libero vált be, cumisüvegből, cumiból a mam. Popsitörlő változó, hogy milyet használunk. Sokáig gyógyszertári fürdetőt használtunk, most már olyan habfürdőt, amit éppen veszünk, de samponból csak babét. Fogkrém az nenedent a gyereknek, magunknak mindig másféle, de legtöbbször vademecum, signal. A férjem csak speciális szappanokkal fürdik, mert ekcémás, én általában dm-s tusfürdőt használok, de samponból csak syosst. Betétet mindig alwayst veszek, tamponból ob-t, mert ezek váltak be. WC papírból többrétegű forestet. Van olyan jó mint a zewa, de harmadannyiba kerül. Mosószerből általában persil vagy perwoll, öblítőből lenor vagy silan. Ruhákat nagyrészt turkalóból vesszük, az anyagára figyelek leginkább. Ételből változó. Van, amiből márkásat, van amiből az üzletláncok saját márkását vesszük. Elektronikai cikkeknél nem ragaszkodunk konkrét márkához, de inkább a nagy márkákat részesítjük előnyben, habár porzsák nélküli porszívóból pont egy nagyon olcsó, tescos vált be.
2015. júl. 1. 06:59
 19/24 anonim ***** válasza:
47%

A teljesség igénye nélkül így hirtelen:

Libero, Pampers, Hipp, Sudocrem, Avent, Milupa, Cybex, Römer, Maxi Cosi, Angelcare, H&M, C&A, F&F, Scamp, Richter

Vichy, Nivea, Dove, Fa, Adidas, Pantene, OB, Vademecum, Ariel, Hugo Boss, Chanel, Givenchy, Carolina Herrera

Meindl, Le Chameau, Sholl, Dr Batz, Marc, Tamaris, Nike, Adidas, Merrell

Mustang, Gas, Columbia, Mexx, J.Press, Triumph, Tommy Hilfiger, Heavy Tools, Street One

Nikon, Philips, Samsung, Sharp, Nokia, Dell, Apple

Zeiss, Swarovski, Blaser, Härkila, Fjäll Räven, Pinewood

2015. júl. 1. 08:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is nagyon vegyes a felhozatal, pelenkát van, hogy Pampers Premium Care-t veszek, van, hogy sima Aldisat. Popsitörlő, cumisüveg, cumi szintén. A márka helyett inkább a minőségre figyelek, pl. a popsitörlő ne legyen tele mindenféle nem odaillő komponenssel, a műanyag dolgok legyenek BPA mentesek stb.

-Kozmetikai termékekből van 5000 Ft-os szemhéjporom meg 800 Ft-os szempillaspirálom is, mindkettőt szeretem. ---Tusfürdőből, fogkrémből, samponból a középkategóriás felhozatalból (Palmolive, Dove, Nivea, Fa) választok, mindig éppen azt, amelyik akciós.

-Ruhák szintén vannak drágák és olcsók, simán veszek turiban is ruhát ha látom, hogy tiszta pamut, könnyű vasalni, nem kopott, nem elnyűtt stb. Kislányomnak szintén újonnan és használtan is vásárolok ruhákat, utóbbiak néha sokkal szebbek és egyedibbek, mint amiket a Mo.-i üzletekben be lehet szerezni.

-Ékszerekből is hordok például 60 ezres órát is, de van gagyi párezres ebay-es is, azt veszem fel, amelyikhez éppen kedvem szottyan.

Egyedül az élelmiszer az, amiből csak és kizárólag jó minőségűt veszünk, ebben nem spórolunk. Jó minőségű hús, felvágott (bár ez ritka, mint a fehér holló..), sajt, friss gyümölcs- és zöldség stb.

2015. júl. 1. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!