Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvodás korú gyereketeknek...

Óvodás korú gyereketeknek milyen rendszerességgel vesztek bugyit és zoknit?

Figyelt kérdés
Egy kicsit fakult bugyit ráadtok még? 3-4 mosás után már kifakulnak a bugyik, de ciki vagy nem én ráadom. Zoknik meg van úgy hogy 1 hét alatt kilyukadnak.
2015. ápr. 1. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Zokniból talán havonta, mindig szezonhoz valót.

Van, amelyik hamar szét megy (általában a rossz minőség - kínai), de ami jó minőségű, az sokáig "eláll". Van olyan zokni, amit már egy éve nyúz és még mindig semmi baja.

Bugyikból rengeteget vettem. Van vagy 25 darabja. Én abból csak minőségit veszek.

Akkor vásárolok, ha már kezd szoros lenni, azaz kinövi.

2015. ápr. 1. 18:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó minőségűt hol kapok? A neten esetleg valami weboldalról nemtudok rendelni?
2015. ápr. 1. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha kinövi ,vagy szètszakad.
2015. ápr. 1. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:

én úgy jártam, hogy az 5 évesemnek eddig 2x vettem bugyit :D

2 évesen lett szobatiszta, akkor nagy mennyiségben bevásároltam, 2 és 3 éveseknek valókat. tescosakat, osanosokat, pókembereseket... annyira nem fakultak ki, hogy cikik legyenek, de persze ami mondjuk kakis lett vagy megfoszlott, stb azt kidobtam. aztán 4 éves kora után kezdte kinőni a 3Y bugyikat, akkor már 5Y bugyikat vettem, mondván legalább kényelmes lesz. angrysek, pókemberesek, márkásak, egy kicsit se látszik rajtuk, hogy mosom, mármint nem fakulnak, szép élénk színűek. 15 db-ot vettem és bőven elég, szóval ezek is kitartanak jó ideig :D

2015. ápr. 1. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
1 hét alatt?!Azt meg hogyan csinálja?!Nekem 3 gyerekem van,de a méretváltásig kibírják a cuccok.Nem vékonyodnak el,nem szakadnak ki.A gatyákkal ugyanez a helyzet(nem megy ki a színe,nem nyúlik ki).A gatyák,zoknik mind Next,illetve F&F márkájúak(Angliából rendelem,amikor 50%-os akció van).
2015. ápr. 1. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
ja, zoknit viszont rengeteget kap, kb 3-6 havonta veszek neki, szezonfüggően, nyáron bokazoknit, télen vastagot vagy térd zoknit. igencsak fogyó eszköz, főleg mert a szennyestartóm páratlanul eszi őket (fogalmam sincs hova tűnnek el...)
2015. ápr. 1. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. 10-15 pár zoknijuk,és olyan 14 db gatyájuk van/gyerek.
2015. ápr. 1. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
A 7. vagyok.Nem a 6.hanem az 5. válaszhoz írtam a hozzáfűzni valómat.
2015. ápr. 1. 18:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs hogy csinálja, de kiszakad a lábujjánál. De érdekes mert csak a nagyobbiknak van ez, a kisebbiknek nem szakad ki.
2015. ápr. 1. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Általában negyedévenként veszek. Zoknit gyakrabban, mert azt hamarabb szétnyúzza. A Lupilus zoknikat nagyon szeretem, nagyon jó pamut, nem nyúlik szét a mosásban és olcsó.

Nálunk sok a por, az oviban is inkább homokos a talaj, mint füves, belemegy a cipőjébe, sokszor szinte fekete a zokni talpa, hiába sikálom meg mosószappannal, egy idő után már nem szép. Akkor teszem lomtalanítós zsákba.

Most a Lidl-ben vettem nagyon klassz gatya-trikó együtteseket, januárban kaptak anyukámtól 10 db-os gatyakészletet, szerintem ez a mennyiség már kitart a következő ovikezdésig.

2015. ápr. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!