Óvodás korú gyereketeknek milyen rendszerességgel vesztek bugyit és zoknit?
Zokniból talán havonta, mindig szezonhoz valót.
Van, amelyik hamar szét megy (általában a rossz minőség - kínai), de ami jó minőségű, az sokáig "eláll". Van olyan zokni, amit már egy éve nyúz és még mindig semmi baja.
Bugyikból rengeteget vettem. Van vagy 25 darabja. Én abból csak minőségit veszek.
Akkor vásárolok, ha már kezd szoros lenni, azaz kinövi.
én úgy jártam, hogy az 5 évesemnek eddig 2x vettem bugyit :D
2 évesen lett szobatiszta, akkor nagy mennyiségben bevásároltam, 2 és 3 éveseknek valókat. tescosakat, osanosokat, pókembereseket... annyira nem fakultak ki, hogy cikik legyenek, de persze ami mondjuk kakis lett vagy megfoszlott, stb azt kidobtam. aztán 4 éves kora után kezdte kinőni a 3Y bugyikat, akkor már 5Y bugyikat vettem, mondván legalább kényelmes lesz. angrysek, pókemberesek, márkásak, egy kicsit se látszik rajtuk, hogy mosom, mármint nem fakulnak, szép élénk színűek. 15 db-ot vettem és bőven elég, szóval ezek is kitartanak jó ideig :D
Általában negyedévenként veszek. Zoknit gyakrabban, mert azt hamarabb szétnyúzza. A Lupilus zoknikat nagyon szeretem, nagyon jó pamut, nem nyúlik szét a mosásban és olcsó.
Nálunk sok a por, az oviban is inkább homokos a talaj, mint füves, belemegy a cipőjébe, sokszor szinte fekete a zokni talpa, hiába sikálom meg mosószappannal, egy idő után már nem szép. Akkor teszem lomtalanítós zsákba.
Most a Lidl-ben vettem nagyon klassz gatya-trikó együtteseket, januárban kaptak anyukámtól 10 db-os gatyakészletet, szerintem ez a mennyiség már kitart a következő ovikezdésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!