Óvodás korú gyereketeknek milyen rendszerességgel vesztek bugyit és zoknit?
Figyelt kérdés
Egy kicsit fakult bugyit ráadtok még? 3-4 mosás után már kifakulnak a bugyik, de ciki vagy nem én ráadom. Zoknik meg van úgy hogy 1 hét alatt kilyukadnak.2015. ápr. 1. 17:56
11/11 anonim válasza:
Én is kb ugy, mint a 4-es valaszolo.
6 eves lesz a lanyom, nagyon vékonyka. Az első adag bugyijait ugy másfél eve dobtam ki, az 2 evésre valo volt, eddig jo volt ra. Amik most vannak, azok 2-3-4 evesre valók es teljesen jók még ra. Rengeteg van es jo minőségű, igy talán 1-2-t dobtam ki eddig, aminek megfeslett a gumi részénél, de fakulni nem fakul. Zoknibol többször veszek, mert ugye no is a lába, meg neki mindig megtetszik valami zokni es azt megvesszük. Nalunk nem szokott ido elott egy sem kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!