Hol vesztek gyermeketeknek ruhát, cipőt?
Ruhákat általában butikban vettem vagy kinaíban. De lehet máshol is vannak jó minőségű ruhák jó áron.
Cipő ügyben tanácstalan vagyok. Sokan mondták a Deichmann-t, de ott is magasak az árak, ritkán lehet kifogni az "olcsót" (hamar elkapkodják szerintem). Tavaly rábeszéltek hogy vegyek ott egy cipőt. Vettem 10.000 forintért, 2 hónap múlva tönkrement, ugyanannyit bírt mint a kínai csak drágább volt.
Szóval elég tanácstalan vagyok. Melyek azok a boltok ahol jó az ár/érték arány?
Cipőt csak D.D. Stepet veszek, én is megszívtam már a Deichmannal, Elephaneten cipő volt.
Ruhát az utcában egy anyukától, akinek 1 mérettel nagyobb a fia, mint az enyém. Nagyon jó ruhákat veszek tőle.
Az újakat KIKben, Tescoban legtöbbször.
Nekem viszont sose volt bajom a deichmannos cipőkkel. Egy 7 és egy 3 évesem van, szinte csak ott veszünk nekik (és magunknak is) cipőt. Akkor eddig szerencsénk volt.
Ruha: Tesco, kínai, Takko, C&A. A turisat is ráadom.
Mi nagyon sok ruhát örököltünk.
Amiket vettem újakat, azokat a Tescoban szoktam. Szerintem jó minőségűek, és van, hogy 50-70%-os akciók vannak. Pár darab van a H&M-ből és a C&A-ból is.
Cipőt a CCC-ben vettem eddig.
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Mindenhol szétnézek. Nekem a lányaim már nagyok (17 és 7 évesek) a fiam még kicsi (2 éves)
Ruhát H&M-ben, Tescoban, Lidl-ben, C&A-ban (egyre ritkábban), turiban ha épp ráérek, vaterán. H&M a kedvencem ezek közül, amikor a nyári ruhákat 700 Ft-ért dobják utánad, meg vettem a kislányomnak már szép ünneplős kardigánt, kötött pulcsit szintén 700 Ft-ért...a turiban is drágább.
Cipő az már nehezebb kérdés, a kislányomnak én úgy érzem hogy elég gyorsan nő a lába, aztán lehet hogy mindenkinek, de szinte havonta venni kell egy cipőt, persze mindig az adott szezonnak megfelelőt...most pl. van egy műanyag szandálja amit leginkább a strandban vagy a kertben fog használni azt neten rendeltem. Van egy hétköznapi szandál pl oviba, azt a Lidl-ben vettem, most nagyon olcsón voltak szandik. Van egy sportcipője azt vaterán rendeltem - de nem használt. Van egy ballerina cipője - ha csinin kell felöltözni , ezt a Tescoban vettem kuponos napokon, így nagyon megérte.
Deichmann-ban is ki lehet fogni, tavaly pont szerencsénk volt télen mert még 1 pár Bobbi shoes csizma maradt a lányom méretében valami 3 ezer Ft-ért...Korábban a CCC-ben is vásároltam neki, teljesen rendben volt a minősége de valahogy újabban nem tetszik. Volt már DD step cipőnk is, csak az a bolt ahol jó áron árulják, kicsit messzebb van tőlünk és ritkán jutunk el.
Ruha:csak Next,Angliából rendelem(évente többször van 50%-os akció).
Cipő:D.D.Step,Elephanten a kicsinek,Salus,Supi+ a középsőnek(befelé dől a bokája,muszáj ezeket hordania),a nagynak Converse,vagy amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!