Hol vesztek gyermeketeknek ruhát, cipőt?
Ruhákat általában butikban vettem vagy kinaíban. De lehet máshol is vannak jó minőségű ruhák jó áron.
Cipő ügyben tanácstalan vagyok. Sokan mondták a Deichmann-t, de ott is magasak az árak, ritkán lehet kifogni az "olcsót" (hamar elkapkodják szerintem). Tavaly rábeszéltek hogy vegyek ott egy cipőt. Vettem 10.000 forintért, 2 hónap múlva tönkrement, ugyanannyit bírt mint a kínai csak drágább volt.
Szóval elég tanácstalan vagyok. Melyek azok a boltok ahol jó az ár/érték arány?
Ruha: turi, H&M, Tesco, Next (Angliából rendelek), scamp.hu, ritkán a Brendonban, de ott nagyon elszálltak.
Cipő: csak pedipedet veszek, vagy a liliputi.hu-ról, vagy rendelem a pediped.com-ról
Off:
A Deichmann-ban 2 év gari van a saját cipőikre és fél év a márkásakra, vagyis azon belül a blokkal simán visszaviheted a cipőt és kicserélik vagy levásárolhatod, néhány helyen pedig még a pénzt is visszaadják.
A húgom évek óta így vesz magának minden szezonban új cipőt :)
On:
Cipőben én a Decathlon-t és a DD Step-et szeretem, meg a sportos márkákat (Nike, Adidas, Puma, Asics stb), bár nekem már nem olyan picik a gyerekeim (8 és 5 évesek).
Ruhában a H&M és a Decathlon a nyerő, főleg a nagyobbnak, mert neki már nagyon nehéz jót találni. A kisebbnek még a C&A-ban, Tesco-ban és a Lidl/Aldi-ban szoktam még jókat venni, de már neki is nagyon vadászni kell. Mindig az alapdarabokat veszem meg, a többit csak leárazáskor, de akkor akár előre is a következő méretet. Zoknit, fehérneműt mindig veszek, amikor le van árazva.
A Vaterát nézegetem időnként, de ott is nagyon elszálltak az árak, ill. már elég kicsi a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!