Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vesztek gyermeketeknek...

Hol vesztek gyermeketeknek ruhát, cipőt?

Figyelt kérdés

Ruhákat általában butikban vettem vagy kinaíban. De lehet máshol is vannak jó minőségű ruhák jó áron.

Cipő ügyben tanácstalan vagyok. Sokan mondták a Deichmann-t, de ott is magasak az árak, ritkán lehet kifogni az "olcsót" (hamar elkapkodják szerintem). Tavaly rábeszéltek hogy vegyek ott egy cipőt. Vettem 10.000 forintért, 2 hónap múlva tönkrement, ugyanannyit bírt mint a kínai csak drágább volt.

Szóval elég tanácstalan vagyok. Melyek azok a boltok ahol jó az ár/érték arány?

2015. máj. 26. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ruha: turi, H&M, Tesco, Next (Angliából rendelek), scamp.hu, ritkán a Brendonban, de ott nagyon elszálltak.

Cipő: csak pedipedet veszek, vagy a liliputi.hu-ról, vagy rendelem a pediped.com-ról

2015. máj. 26. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2015. máj. 26. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Off:

A Deichmann-ban 2 év gari van a saját cipőikre és fél év a márkásakra, vagyis azon belül a blokkal simán visszaviheted a cipőt és kicserélik vagy levásárolhatod, néhány helyen pedig még a pénzt is visszaadják.

A húgom évek óta így vesz magának minden szezonban új cipőt :)

On:

Cipőben én a Decathlon-t és a DD Step-et szeretem, meg a sportos márkákat (Nike, Adidas, Puma, Asics stb), bár nekem már nem olyan picik a gyerekeim (8 és 5 évesek).

Ruhában a H&M és a Decathlon a nyerő, főleg a nagyobbnak, mert neki már nagyon nehéz jót találni. A kisebbnek még a C&A-ban, Tesco-ban és a Lidl/Aldi-ban szoktam még jókat venni, de már neki is nagyon vadászni kell. Mindig az alapdarabokat veszem meg, a többit csak leárazáskor, de akkor akár előre is a következő méretet. Zoknit, fehérneműt mindig veszek, amikor le van árazva.

A Vaterát nézegetem időnként, de ott is nagyon elszálltak az árak, ill. már elég kicsi a választék.

2015. máj. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!