Mi az amiből mindig márkásat vesztek, és mi az, amiből jó a noname?

Márkás:
-fegyver
-prosti
-óra
-öltöny
Noname:
-borotva
-wc papír
-zokni (1 használat és kidobom)
-kávé (nem iszom,csak a vendégek miatt tartom)

Olyanokra gondoltam, hogy pelusból Libero vagy Pampers vagy olcsóbb? Cumisüvek Avent vagy olcsóbb? Stb
Magatoknak pedig pl. tusfürdő, fogkrém, joghurt, stb.

2 gyerek van
Ruha:csak Next,kintről rendelem,általában az 50%-os akciókor.
Cipő:D.D.Step,és Salus
Pelenka:Pampers Active Baby(a nagyobbnak is csak ez volt
Törlőkendő:szintén Pampers
Baba kaja:Nestle,,Hipp(Ausztriából hozzuk,vagy itthon a Müllerben vásárolok)
Ápolási cuccok:Babé(sampon),Hipp(fürdető)Sudocreme,Bepanthen krémek.
Mi a ruháinkat egy barátunk nagykereskedésében vesszük.Bár nem ismert márkák,Franicaországból,és Olaszországból való cuccok.Cipő a férjemnek Nike,nekem nincs kifejezett márka,a Renoban,Deichmannban,Humanicban vásárolok.A fehérneműink J.Press-ek.
Kaját a Spar-ban,vagy a Liedl-ben veszek.Csak ásványvizet iszunk(a gyerekek is),csapvizet nem.
Én Blanx,a Férjem Meridol fogkrémet használ,mindketten Nivea tusfürdőt,testápolót,kézkrémet,nekem az arckrémem is Nivea.Hirtelen ennyi.

nagyon változó, a mi dolgaink esetében, és a baba esetében is. nem a márka dönt, hanem a minőség. Számos pelenkát kipróbáltam, végül is a pampersnél kötöttem ki, mert valóban érezni már csak a vastagságán is a különbséget egy noname pelenkához képest.
Viszont rengeteg S-budget terméket veszek a sparban, élelmiszereket is, illetve Spar márka termékeit, mert szerintem jó minőségűek ízre, állagra összetételre megfelelnek nekem.
Wc papírból sosem veszek Zewat, mert van az olcsóbbak közt is jó minőségű, ami amellett hogy 3 rétegű, még a tekercsek se 1 centi vastagok (Tesco sajámárkás..)
szóval nem a márka dönt nálam, de általánosságban azért elmondható, hogy van azért különbség a noname és a márkás között. Aki kóstolt pl. Pringles chipset, és kóstolt Tesco csipszet, az érti mire gondolok :)
viszont az, hogy valahol van egy erős márka, egy jó erős marketing, egy jó erős imázs, nem biztos, hogy legalább ekkora gondot fordítanak a termékekre, mint magára a brandre. Jó néhány túlértékelt márkát fel tudnék sorolni: Danone, Libero, Loreal és még sorolhatnám a listát ami csalódás volt számomra...
érdemes mindenből több félét kipróbálni, nyitottnak lenni a dolgokra, és az összetevőkben végezni az összehasonlítást, mert sokszor nem is gondolnánk, de tartalmilag ugyanazt vesszük meg háromszoros áron, csak mert lusták vagyunk elolvasni mi miből készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!