Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Féltetek milyen anyák lesztek?

Féltetek milyen anyák lesztek?

Figyelt kérdés
Mielőtt teherbe estetek volt félelmetek hogy rossz anyák lesztek nem fog szeretni a gyereketek? Nem tudjátok boldoggá tenni?Tervezgetjük a babát! Nagyon félek hogy nem jó anya leszek! alapból túl aggódos tipus vagyok! A legnagyobb aggodalmam a szoptatás! Nem tudom elképzelni milyen érzés lehet! Félek! Ez normális?
2010. márc. 2. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem is jó anya, aki nem fél ezektől.Minden anyának megfelési kényszere van.

A szoptatásnál meg sose legyen nagyobb bajod:-))

2010. márc. 2. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is rettegtem, de aztán minden jött magától. Ne félj.
2010. márc. 2. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy minimális aggódás szerintem mindenkiben van én nemrég szültem a harmadikat de rajtam is úrrá lett az aggodalom de abban a pillanatban elszállt mikor megszületett. Ha ösztönből cselekszel nem lesz gond hidd el. Próbáld meg le egyszerűsíteni a gondolataidat és szép sorjában nézz utána mindennek ami elbizonytalanít. A szoptatás meg maga a csoda a tudat hogy táplálod a gyermeked és ezáltal általad fejlődik növekszik ez elmondhatatlan. Ha pedig nem megy ez a rész akkor se kell kétségbe esni én nem tudtam szoptatni a kislányt mert betegvolt de találtam mást ami szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat a kislánnyal.

Vágjatok bele a többi meg jön magától.

3gy anya

2010. márc. 2. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Természetes egy alapszintű szorongás az ismeretlen dolgoktól, de majd minden jön magától, csak csinálni kell!

Én azt tapasztalom, hogy mióta gyermekem van, furcsa módon mindig aggódom valamiért, gondolom ez már így is marad:)

2010. márc. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!