Olyan túlsúlyos anyuka aki szülés előtt is az volt? Próbálsz valamit tenni hogy lemenjenek a kilók?
Szia! Én 165 cm vagyok, és 83 kg voltam, amikor megfogant a babám. Ezt feltornáztam 99-re (a 100-at már nem láttam a mérlegen, pedig a végén már szerettem volna, mondván soha többet nem leszek ennyi) :D
Aztán szülés után 1 héttel 87 voltam. Most 83 vagyok újra, de még mindig túlsúlyos, az ideális nekem max. 70 kg lenne, de még az is sok, csak nekem lenne ideális.
2 hete visszafogtam magam , eddig tartósan 2 kg ment le, mert előtte ált. 85.5-ön álltam.
Nem fogyókúrázok (annak mindig rossz vége van), csak változtattam 1-2 dolgon.
Ha gondolod, írj e-mailt :)
*L*
Ja, a babám 8 hónapos, ezt nem is írtam.
A Te babád mennyi idős :) ?
*L*
Én vagyok a - 5 kg-s. Nem kell többfelé főznöd! Főzz egyfélét (gondolom már azt eszi 16 hónaposan, amit ti), ha a köret tészta v krumpli v rizs, akkor te nem eszel köretet, vagy eszel hozzá rozskenyeret. Főzz sokszor főzeléket, csak habarás, rántás nélkül, úgy sűrítsd, hogy magát a zöldséget turmixolod, ez is mindhármótoknak jó. Én abszolút nem főzök többfélét, apára is ráfér a lightosabb kaja, babucinak (szintén 16 hónapos) meg hozzádobok néha egy kis krumplit v rizst, ha tartalmasabbnak szeretném. Magadnak pedig csökkentsd a mennyiséget, ne nassolj napközben.
Van, h én is hulla vagyok estére a biciklihez, de amikor kicsit fittebb vagyok, ráülök, olyan jó utána! Ált. hétvégén szoktam mindkét nap, amikor az apja felügyeli, és hétközben egyszer-kétszer. Lényeg, hogy min. 30 percig mozogj, akkor indul be a zsírégetés. Igyál sok folyadékot, méregtelenít, én is most kezdtem el a Mate teát, állítólag gyorsítja a kcal égetést. Nem kell drasztikus változtatás, csak egy kis odafigyelés - mondom én a két hét tapasztalatommal :) viszont -5-tel a hátam mögött :)
Iszonyú erőt ad ám, amikor látod lefelé menni a mérleg nyelvét, nem csak állandóan felfelé...
Engem még az is inspirál, h nyár végén tervezzük a tesó projektet, nem akarok 120 kg lenni, mire megszülök :( és a családban előfordult már h a jelentős túlsúly miatt nem jött össze a tesó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!