Mi a baj azzal, ha a gyereket becézik? Miért akarnak sokan olyan nevet adni a babájuknak, amit nem lehet becézni?
Figyelt kérdés
Különben is, mindegyiket lehet...:D2015. jún. 23. 10:45
11/12 anonim válasza:
Nekem semmi bajom azzal ha mas becezi a gyerekeit , legjobb baratnom pl. Domcsinak hivja a Dominik nevu kisfiat.
Viszont en pont olyan nevet kerestem az elso babanknal amit nem lehet becezni. Ennek valoszinuleg az az oka,hogy en rengeteg gunyos becenevet kaptam kislanykent.
Az elso fiunk Erik lett :) Es tenyleg nem probalta meg senki becezni.
A masodik babanal mar nem volt ez olyan nagy szempont de megis ilyen nevet sikerult valasztani. O David lett.
A lanynevunk a Viktoria volt amit ugyan lehet becezni de ha egyszer lesz egy ilyen lanyunk nem fogom becezni.
12/12 anonim válasza:
Engem sosem becézett senki mert a szüleimnek csak eredeti formában tetszik a nevem :) pedig azért az Eszter egy becézhető név. Viszont a kedves sógornőm előszeretettel mondogatja h Eszterke na ettől a hátamon feláll a szőr ( főleg amikor ezt Esztejke formájában teszi...) természetesen a gyerekei is előszeretettel használják.. na amikor a 7 és a 17 gyerek le Eszterkéz az elég hülyén hangzik.. Ezért a párommal próbáltunk a születendő gyerekünknek egy kevésbé becézhető egyszerű nevet adni! De biztosan erre is talál majd valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!