Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megnyomtak egy pontot és...

Megnyomtak egy pontot és elapadt a tejem?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt masszőrnél voltam és azóta, mióta meggyúrt, nincs tejem... Tudtok valamit erről? Hogy van-e olyan pont a testen, amit nem szabad masszírozni, mert elmegy a tej??? Vagy ez csak véletlen egybeesés? Nagyon aggódom, mert a kisfiam nem tud enni...
2010. márc. 1. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem vagyok szakértő a témába, de ahova én járok masszíroztatni, ott a masszőr már több kismamát is lemondott, hogy nem masszírozza őket. Állítólag a talpon vannak ilyen akupresszúrás pontok, meg mintha azt mondta volna, hogy a hát bizonyos részén...
2010. márc. 1. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig dolgoztam olyan helyen, ahol sok, jól kvalifikált masszőrrel dolgoztunk. Itt sosem fogadtunk kismamákat, maximum egy gyenge hátmasszázsra. A szoptatós kismamák legtöbbje talán meg sem mondta, ha igen, akkor is gyúrásról szó sem lehetett. Egyébként a hát is olyan, mint a talp, hogy minden szervnek megvan a megfelelője a területen, tehát, ha nem megfelelően érti a masszőr a dolgát, akár ilyen kárt is okozhatott, igen!! Mennyi idős a babád?
2010. márc. 1. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tutira összefüggésben van a két dolog. Én is szerettem volna masszázsra járni, mert nagyon fáj a szülés óta a derekam és a hátam, de nekem azt tanácsolták, hogy várjak vele és csak akkor menjek majd, ha már nem szoptatok.
2010. márc. 1. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
BASSSZUS... 3 egyöntetű válasz... Jézusom... Akkor tuti nem járok többet masszíroztatni... Az interneten direkt rákerestem és mindenhol azt írták, hogy "jaj de jó, jaj de szép, a szoptatós anyuka majd jól ellazul, satöbbi". A talpam olyan részletességgel át lett masszírozva, hogy nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Akkor ott volt a bibi... Képzeljétek, nekem most 13 hetes a kisfiam... 3 óránként eszik. A melleim rendesen szét akartak durranni minden szopi előtt. Rengeteg tejem volt! És most SEMMI! Szegény fiam már csak annyit csinál, hogy bámul maga elé a cicin egykedvűen és monoton csócsálja, mint ha azt mondaná: "Mi lesz már..." És a LEGFÉLELMETESEBB: elment a tejleadó reflexem is! Eddig ha kiürítette a fiam a cicit, automatikusan jött a második "tejhullám". Most 1 óra szopi után EGY SEM jött! Nem csinálok többé ilyet... Nem fog éhezni a fiam, inkább sorvadjak el...
2010. márc. 2. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
:( Sajnálom. :(
2010. márc. 2. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3.válaszoló vagyok. Szerintem próbáld meg valahogyan visszahozni a tejedet, én a helyedben mindent bevetnék, szoptatós tea, homeopátiás bogyók, megpróbálnám fejni, lehet hogy még nincs veszve minden. Az is fontos, hogy a babát minél többször tedd cicire. A tejleadó reflexed lehet hogy azért szűnt meg, mert feszült és ideges vagy a dolog miatt. Én is észrevettem magamon, mikor valami miatt ideges voltam még az első hetekben, hogy csak nagyon sokára indult be a tejleadó reflex volt hogy fél óra is eltelt. Remélem sikerül visszahozni a tejcit!
2010. márc. 2. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Második. Szerintem is állj neki, és fejd-fejd-fejd. Meg vedelj. Aztért gondolom egy nyomással nem lehet mindent eltűntetni. Viszont azt sem szabad elfeljteni, hogy egy alapos masszázzsal megbojgatják az egész keringést, meggyorsul az anyagcsere, a felhalmozott méreganyagok könnyebben ürülnek. Szerintem ilyen pici mellett, ha el is mész, csak egy frissítő masszázst kérj. Talpat meg főleg ne!!!

De sajnálom, szegény picike! Tedd sokszor mellre!

2010. márc. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!