Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Reménykedhetek a fogyásban ha...

Reménykedhetek a fogyásban ha elapadt a tejem?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémám van hogy már 7hónapja nem szoptatok de még mindíg van tejem!Elmentem a dokimhoz és megbeszéltük hogy elkezdek fogamzás gátlót szedni amitől elapad majd a tejem és fogyni is tudok majd. Szerinte a baj az lehet hogy még mindig magas a tej termelődését kiváltó hormon a szervezetemben amitől nem tudok fogyni!Ha elapadt a tejem reménykedhetek a könnyebb fogyásban?Van akinek így sikerült?
2011. márc. 13. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapig tudtam szoptatni, kb. 1 hónap múlva teljesen elapadt a tejem, de az azóta eltelt 1 hónapban nem sikerült fogynom, sőt még 1-2 kg-ot híztam is, de most már drasztikus fogyókúrába fogok kezdeni.

Remélem neked sikerül, bár fogamzásgátló mellett még nehezebb (legalábbis én attól mindig híztam 5 kg-ot és nem is igazán sikerült leadnom, csak mikor abbahagytam a szedését).

2011. márc. 14. 08:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Amíg szoptattam, képtelen lettem volna akár 10 dkg is fogyni,sőt!

Abbahagytam 13 hónap után, elapadt olyan 2-3 hét alatt és rögtön 8 kg lezuhant rólam-a szövetek között rengeteg víz volt, mert iszonyú sokat ittam.Úgyhogy nálam bevált.3 hónap alatt intenzív sporttal és ésszerű, de szigorú szénhidrátszegény diétával 18 kg fogytam-de ebből a 8 kg magától tűnt el, tehát csak 10-et kellett fogynom.

2011. márc. 14. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!