Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nem tartaná meg a gyereket...

Aki nem tartaná meg a gyereket akkor ha a terhesség során kiderül hogy gond van, az elfogadhatatlan?

Figyelt kérdés
Ha bármi gond derül ki a vizsgálat során, és nem tartaná meg a gyereket.
2015. jún. 18. 18:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60 %-os, nálad van a hiba, tényleg. Régóta pörögsz már ezen, és nincs is igazad.
2015. jún. 22. 21:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Ne piszkáljátok már a 60%ost. Semmi gond nincs a gondolkodásával. Nem ő kötözködött. Ti egyszerűen csak nem tudjátok elfogadni, hogy valaki lenne olyan önfeláldozó, hogy vállalná a beteg gyereket is és nem rohanna azonnal elvetetni. Miért van ezzel baj szerintetek? Szégyen, hogy emiatt megvetitek az embert. Nem mondott semmi rosszat, nem vádolt senkit, nem bántott senkit, ellentétben veletek!
2015. jún. 22. 22:47
 23/27 anonim ***** válasza:

Itt a válasza, amibe belerúgtatok.

6-os! Milyen szervi problémára gondolsz? mert az nem mindegy! A kisfiamnak veleszületett vese és szívfejlődési rendellenessége van,ami nem is derült ki a terhesség alatt,pedig minden vizsgálatra elmentem. Hála Istennek mindkettőt tudják operálni és ha még élete végéig is gyógyszert kell szednie, de élhet teljes életet. Szóval, te egy ilyen " semmiség" miatt is elvetetted volna mondjuk? Vagy komolyabb dolgokra gondoltál? Én csak az élettel összeegyeztethetetlen betegségek esetében hajlanék erre, hiszen akkor a sors már eldöntötte helyettem és nem kell cipelnem a terhet magamon. Ha Down-os, vagy félkezű lenne, vagy bármi olyan betegsége lenne, ami nem veszélyezteti az életét, akkor én megszülném és felnevelném és arra törekednék, hogy a lehető legboldogabb élete legyen.Persze azt a nőt is megértem, aki nem képes ekkora áldozatra és nem vetném meg soha a döntése miatt.

mi a baj vele? mi rosszat írt?

2015. jún. 22. 22:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Korábban részletesen kifejtettem, nem szeretném ismételni magam (vissza lehet olvasni, de nem írom elő, mint az adott válaszoló, hogy mit csináljatok, min kell gondolkozni), és ezen "pörögni" én is napokig. Részemről túl van tárgyalva, túlérzékeny emberekkel nem foglalkozom. Szép napot!:)
2015. jún. 23. 09:20
 25/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érzékeny az ember, ha idegenek oktalanul rátámadnak. Azt mondtam, hogy nem ítélek el senkit. Erre a te válaszod: "ne ítélkezz". Ráadásul félreértetted a "semmiség" szót is. Ez az én fiam betegségére vonatkozik, amiről írtam, hogy a többi gond mellett, ami létezik a világban, ez semmiség, hiszen operálható és teljes életet élhet mellette. Szóval az érdekelt volna, amire amúgy még most sem kaptam választ, hogy a válaszoló, milyen testi okok esetén vetetné el a gyereket? Ezt ugyanis nem tisztázta és a "testi ok" sokféle lehet az enyhétől a súlyosig. Az én fiam esetében ez "enyhe" és ha kiderül a terhesség alatt akkor sem tudtam volna elvetetni, másrészt meg szerintem, mivel nem életet veszélyeztető rendellenességről van szó, nem is engedték volna. Érted már, mit takar a "semmiség"? Ha megértetted végre,akkor sem várom el a bocsánatkérést tőled, csak annyit, hogy máskor inkább kérdezz, mielőtt vádaskodsz! Az én gyerekem betegségét jogom van ugyanis semmiségnek nevezni, nem? Érdekelt volna tényleg, hogy másnak egy ilyen jellegű betegség is semmisége-e, vagy esetleg olyan komoly ok, ami miatt ő már nem vállalta volna, ha kiderül és engedik...EZ MÉG NEM ÍTÉLKEZÉS!
2015. jún. 23. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Még képes egy új néven is regisztrálni, csak hogy igazat adjon saját magának. Ez gáz.
2015. jún. 25. 16:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Megint csak ti vádaskodtok és ítélkeztek! Nem regisztráltam újra!
2015. jún. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!