Előző! Ez nem feltétlenül 1 ember áldozatáról szól. Bejósolhatatlan az is, hogy milyen fokú értelmi fogyatékossága, vagy társuló fogyatékossága lesz akár egy Down-baba esetében (mert bármilyen lehet, nemcsak az van, akit a TV-ben látsz, van aki nem mozdul, nem nyel, nem beszél, stb.), féligazságokra nem lehet egy életet építeni. A szemem előtt mentek rá az ilyen önfeláldozásra házasságok, és ép testvérek. Szóval ez azért nem ilyen egyszerű, és szép, ahogy te azt kívülről elképzeled. Ne ítélkezz.
2015. jún. 19. 15:04
12/27 anonim válasza:
11-es! Miért ítélkeznék? Ezt honnan vetted? Pont az írtam, hogy senkit nem ítélek el amiatt, mert nem úgy döntene, mint én.
2015. jún. 19. 22:47
13/27 anonim válasza:
Ja, előtte meg ezt írtad egy válaszolónak: "Szóval, te egy ilyen " semmiség" miatt is elvetetted volna mondjuk?"
Ezt hadd tudja mindenki maga eldönteni, egyébként meg benne van a véleményed arról, aki szerinted semmiség miatt dönt másképp: ez az ítélkezés.
2015. jún. 22. 10:44
14/27 anonim válasza:
A véleményem csak annyi, hogy én nem vetetném el, de ez nem ítélet. Rosszul értelmezted a hangsúlyt! Ez csak egy kérdés lett volna a válaszoló felé, ami arra irányult, hogy mi az a szervi probléma, ami miatt ő már elvetetné a babát. A "semmiség" azért volt idézőjelbe, mert a kisfiam betegsége a többi komolyabbhoz képest tényleg semmiség. Problémának probléma, de egyáltalán nem olyan, amivel ne lehetne együtt élni. Ezért is hívtam fel a válaszoló figyelmét, hogy kifejthetné, milyen szervi gondokra utalt, mert érdekelt volna a véleménye. Nem kell mindenbe a rosszat látni és legközelebb kicsit gondolkodj utána kérlek az olvasottaknak, mielőtt vádaskodsz! Köszönöm hálásan!
2015. jún. 22. 13:11
15/27 anonim válasza:
".Persze azt a nőt is megértem, aki nem képes ekkora áldozatra és nem vetném meg soha a döntése miatt.
" Itt van amit írtam. Ezen tessék gondolkozni, ne pedig a szavaimat kiforgatni!
2015. jún. 22. 13:14
16/27 anonim válasza:
Majd én eldöntöm, min szeretnék gondolkodni, köszi (ezen nem érdemes). :) Ahogy korábban írtam, nagyon keveset tudhatsz arról, milyen fogyatékos gyereket nevelni, tehát ne oktass, ezt továbbra is fenntartom.
Szerintem ezt egy kissé túllihegted, inkább az a kérdés, vajon miért, ha annyira ártatlan volt a irományod...
2015. jún. 22. 13:59
17/27 anonim válasza:
És mond már el nekem, miért olyan nagy baj az, ha én azt mondom, (anélkül, hogy bárkit is elítélnék azért, ha ő nem így tesz), hogy én így is vállalnám a gyereket? Miért mondod, hogy ítélkezek, amikor nem is így van? Hol olvastad te a kommentemben azt, hogy mondjuk máglyára kell vetni az olyan nőket, akik elvetetik a beteg gyereket? Írtam én ilyet? Ugye, hogy nem! Akkor miért kell értelmetlenül belekötni az emberbe? Ügyet csak te csinálsz az egészből, nem én. Sajnálom, ha valamit félreértettél, de erről nem én tehetek!
2015. jún. 22. 14:05
18/27 anonim válasza:
"Szerintem ezt egy kissé túllihegted, inkább az a kérdés, vajon miért, ha annyira ártatlan volt a irományod..."
A válaszom erre: ha nem kötözködtél volna feleslegesen, akkor nem is lenne ilyen kérdésed. A komment pedig valóban ártatlan volt, senkit nem sértegettem a véleménye miatt. Egyszerű kérdést tettem fel, amit te nem tudtál megfelelően értelmezni és olyat láttál bele, ami nem is volt ott soha. Magyarán: képzelegtél és a nem létezőn háborodtál fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!