Miért mondják sokan hogy nincs segtségük?
Nagyon brom azokat a mondatokat, hogy nincs segítségem, csak akkor tudok foglalkozni magammal ha az apja vigyáz a gyerekre. Hát akkor mégiscsak van segítsége nem? Nekem tényleg nincs, még apuka sem. Akkor én mit mondjak?
Lássátok már be, hogy igenis segítség ha az apa van a gyerekkel és eközben te elmehetsz otthonról...
"Aki meg panaszkodik, annak nincs elég dolga :)
"
Hadd döntsem el én, hogy leülök-e néha a gép elé, jó?
Arról nem tehetünk, hogy egy lusta embert választottál párodnak.
Neked így volt jó, akkor ne panaszkodj, hogy neked tényleg nincs segítséged. Eddig azt hittem egyedülálló anya vagy. Na, nekik tényleg nincs.
nekemrosszmásnakmiértnem-szindróma.
Mindenkinek szubjektív, hogy mi a segítség. Van akinek az , ha havi 1x elmosogatnak helyette, másnak meg az, ha megoszthatja a napi gondját-baját vagy gondolatait valakivel stb, mindenkinek más és más.
Tehetünk mi arról, hogy neked nem segít a párod? Van akinek nincs is párja, vagy hasonlóan a tiédhez magasról tojik a dolgokra....
Nem is értem, mit vártál ettől a kérdéstől, miféle kommentekre számítottál. Mindenkinek a maga baja a legnagyobb teher, sokan leírták, hogy náluk hogy van, erre tessék, szinte egytől-egyig le vannak pontozva (még a tökegyedül állók is). Mit vársz tőlünk? Megerősítést, hogy húha hát igen, mindenkinek van segítsége csak neked nem te szegény. Vagy: persze, minek is hazudoznak össze-vissza amikor igenis látják reggel-este egy órát az embert. Vagy: ó, te mártír, minden tisztelet a tiéd... vagy mégis minek írtad ki a kérdést? Komolyan nem értem a gondolatmenetedet, és a fenti lepontozásokból láthatóan mások sem ... tehát légyszi, magyarázd már meg nekünk , hogy mégis mit vársz tőlünk.
Nálunk is a férjem az egyetlen segítségem, és a vicc az, hogy ő hajnalok hajnalán jár dolgozni, de cserébe viszonylag korán itthon van már délután, és ráadásul szeretne is segíteni, de..... a fiam semmit nem enged neki, csak én pelenkázhatom, én moshatom meg a kezét, tehetem be az etetőszékbe és vehetem ki, öltöztethetem, stb., mert iszonyatos sírásba kezd, ha nem így van. Vagyis kb. mintha egyedül lennék vele, és csak akkor tudok valami mást csinálni, ha a kicsi alszik:) Ilyen is van.
Egyébként ez nem verseny, ugye? Nehogy már azon versenyezzünk tényleg, hogy kinek van kevesebb segítsége, kinek nehezebb a dolga... inkább örüljünk a gyerekeinknek, amíg még együtt tudunk lenni velük, mert pár év, és már becsukják előttünk a szobájuk ajtaját:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!