Szerintetek is gáz amikor a szülők apának és anyának szólítják egymást?
11 hónapos a babánk autómatikusan jött,hogy sokszor ő azóta anyának szólít én meg apának. Persze nem minden esetben,de sokszor elhangzik.
Az egyik ismerősöm mondta,hogy neki ez fura.
Ha szülők akkor oké, mert végülis van valóságalapja a dolognak, hisz az egyikük anya a másikuk apa. Persze nem hiszem, hogy minden helyzetben így kéne szólítaniuk egymást.
Viszont amikor gyermektelen párok így hívják egymást, na az már tényleg beteges.
Ez így kismamaként viccesen elmegy, de ha lehet, maradjon a kedves évődés szintjén és ne ragadjatok bele, mert tényleg gáz.
A szüleim is ezt csinálták és soha nem szerettem és nem is értettem.
Érdekes, nálunk csak én hívom a gyerekek előtt apának a páromat, azt is inkább csak akkor, ha a gyerek is benne van a sztoriban, de ő nem hív engem anyának. :)
Ettől függetlenül én nem tartom furának, van ismerősöm akik szinte mindig így szólítják egymást.
bevallom, nekem gyerek előtt furcsa volt :) meg is beszéltük, hogy mi nem leszünk anya, apa, lázadunk ellene :D
azt a gyerek még 3 évesen is a keresztnevünkön szólított minket, nekem olyan rossz volt :( akkor beszéltük meg a férjemmel, hogy előtte legyünk már anya meg apa, hátha rákap. bejött, viszont azóta is így szólítjuk egymást ha a gyerekünkkel vagyunk :) ha nincs vele akkor azért nem, de már helyreállt a lelkemben a rend és egyáltalán nem tartom furának.
azt hiszem ahhoz, hogy ez természetes legyen, szülőnek kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!