Mennyire megszokott, hogy apának/anyának szólítják egymást egy pár tagjai?
Nekem nagyon furcsa ezt hallani - és nem arra gondolok, amikor van gyerek és neki emlegetik így a másik szülőjét.
Néha olyanoknál is hallom, ahogy a gyerekkérdés még a kanyarban sincs...
szerintem ez nem jó, és egyenes út a kapcsolat ellaposodása felé. vagy éppen annak tünete...
29/N
Én is tapasztalom, de nagyon nem szimpi, gyerek nélkül meg egyszerűen gáz.
30F
Egy barátnőmet látogattam egyszer - aki egy általam csak látásból ismert barátnőjénél volt éppen. Békésen kávézgattunk, a lány barátja is ott volt a lakásban. Valahogy a ki-hogyan-szokott aludni témakörnél jártunk, amikor a lány mondta, hogy "én csak apával tudok aludni, ha odabújik hozzám".
Visszaköptem a kávémat, mert mindenféle vérfertőző jelenet lefutott a szemem előtt.
Kussoltam, kicsit később raktam össze, hogy a barátjáról van szó. Max 25 évesek lehettek. Csak pislogtam.
A férjem egyetlen egyszer szólított úgy, hogy "na, anya". Rögtön javított, hogy ez így gáz, mert a saját anyja ugrik be és pöcköljem homlokon, ha még egyszer így szólítana.
No meg ha az apa vagy anya szó elhangzik a szánkból, akkor automatikusan a másik szülőjére gondolunk. Legalábbis nekem "Apa", az az édesapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!