Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nálatok is voltak...

Anyukák nálatok is voltak gondok férjetekkel mikor vissza mentetek dolgozni?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve, és borzasztó igazságtalannak érzem párom hozzáállását... két kislányunk van, 4 és 2,5 évesek, 2 hónapja kezdtem el részállásban dolgozni, amit előtte persze megbeszéltünk, és úgy tűnt mellettem áll, és helyesli... ez a munka heti 1 éjszakát, vagy hétvégén egy 24 órás szolgálatot jelent, de ilyenkor is anyukám-testvérem segít, náluk is vannak a gyereke, tehát nem csak rá hárul minden...e mellett én mindig előre főzök ilyenkor, lányok ruháit kikészítem, tehát igyekszem megkönnyíteni azt az időszakot míg nem vagyok... folyamatosan azt érzékelteti, hogy felesleges amit csinálok, feszült amiatt, hogy ő nem tud dolgozni, mert én nem vagyok itthon... olyan mintha nem fogná fel, hogy közösen vagyunk szülők, oké eddig én voltam itthon a gyerekekkel, ő úgy és akkor és azt csinált amit szeretett volna, de most már neki is részt kell vállalnia! úgy csinál, mintha szívességet tenne, fogalmam sincs mi lesz ha ősszel főállásomba is vissza megyek... :( annyira csalódott vagyok, hisz eddig én teljes mértékben támogattam őt, elfogadtam, hogy azért vagyok itthon, hogy a gyerekekkel legyek! Nagyon bánt a viselkedése, hogy amikor én dolgozom, neki az annyit jelent, hogy "akkor ő nem tud, és nem halad a dolgaival"... hisz én is a családért dolgozom, ez a normális nem? Tudta mikor a gyerekeket vállaltuk, hogy a munkám miatt majd őrá is sok feladat hárul, erre most ezt kapom... :(
2015. jún. 16. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért nem mondod meg neki te mit érzel?Tudod a férfiak nagyon egyszerűek és nem gondolnak bele te mit érzel(vagyis vannak ilyenek de ritkák). Mond el neki beszéld meg.Tudod jól esik kiadni magadból de add ki felé is és akkor tud változtatni magán.

Az ilyen típusú férfiakkal nem az a baj hogy nem akartak gyereket hanem a drága anyjuk nevelte így.Mindent megcsinált helyette hisz ő fiú ő ne házimunkázzon stb...

2015. jún. 16. 14:32
 12/12 anonim ***** válasza:
jesszusom,hát könyörgöm heti 1 napról beszélünk,amikor is dolgozol,nem pedig shoppingolsz. nem is értem mi a bajaa férjednek. kikészíted a ruhákat,megfőzől akkor ő mit csinál? el kéne mosogatnia,bár ahogy írtad munka után mindent megcsinálsz. ruhát a szennyesbe. azon az 1 napon megfürdetni,etetni a gyerekeket. vagy játszani velük,vagy legalább rajtuk tartania a szemét. fürdés után szennyesbe tenni a ruhát. lefektetni őket. ennyi.ez nem megy heti 1x? gondolom akkor ő is az a tipikus ez a nő dolga én a kisujjamat se mozdítom szolgáljanak ki típus. az ilyennek már a hozzáállása is rossz :-( vagy tényleg anyuci kedvenc pici fiacskája volt ahogy írták. az én férjemnek is 28 éves koráig még a reggeli kakaóját is megcsinálta... de most mégis megcsinál mindent,hazajön este mosogat,fürdet. nekem kell szólnom hagyjad már menjünk aludni. szóval a te férjednek se kéne már így viselkednie.
2015. jún. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!