Beadnátok oviba ebben az esetben?
Október elején kezdhetne, de ha minden rendben lesz, szeptemberben jön a tesó./Sajnos vannak gondok a terhességemmel/
Csak délig lehetne az oviban,mert itthon leszek.
Arra gondoltam,hogy nem adom be csak tavasszal.Sajnos így is vannak pszichés problémái, nem szeretném,ha úgy érezné,hogy a kicsi miatt kell oviba mennie.
Ti mit tennétek??
nem értek egyet azzal h nem lehet összeegyeztetni az esetleges hosszu szopit a nagyobb tesoval.miért ne lehetne? nem kell bezárkozni a kicsivel egy szobába szopi alatt, nyugodtan ott lehet a szopinál, és közben lehet vele beszélgetni, elmondani h ő is igy szopizott, és egy kicsi melett is lehet figyelni a nagyra. tudom nem egyszerü, de meg lehet oldani. egy ovis koru gyerekkel már nagyon sokmindent meg lehet beszélni, és igen lehet a kics mellett is szervezni nagyfiu anya programot, mig mondjuk a kics alszik, mert ugye a kicsi eleinte sokat alszik. jo lehet h a háztartás szaladni fog, de kit érdekel?
szoval szerintem nem a legjobb megoldás az ha beadod az oviba a nagyot. inkább meg kell oldani h jusson a nagyra is elegendő idő.
nállunk is most jön a kisteso, parázok is rendesen h az akkor 2,5évesem higy fogja majd fogadni a kicsit, de mármost sokat beszélgetünk a kicsiről, és eddig jol áll hozzá szerintem.
egyébként a 2. válaszolo voltam.
minden jot mindenkinek :)
Szia!
A 22:06-os vagyok ismét.
Előzőnek: kicsit félreértetted az álláspontomat, én is amellett vagyok, hogy a nehézségek ellenér, (pl hosszú szopi, tesóféltékenység), inkább otthon kéne fogni a nagyobbikat. Mindegy, remélem a kérdés feltevője értett.
Másrészt este még gondolkoztam a helyzeten, és az ugrott be, hogy a nagyobbik gyerek, ha októberi születésű, akkor úgyis évvesztes, nem? Akkor, ha most nem adod be, még így is marad három ovis éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!