Csak engem akaszt ki? Mire jó ez?
Van egy huszonéves ismerősöm a facen, most várja az első babáját, 30 hetes (sajnos napra pontosan tudom mikor hol jár) Namost amióta terhes azóta minden nap ezmegy:
-jajj de mozog az én picifiam.
- joghurtot eszek, mert a kis tökös azt kívánja.
-énekeltem a picikémnek mert akkor mindig elalszik.
És még sorolhatnám. Konkrétan tudom hogy mikor hol van, mit eszik, mikor mozog a babája stb. Na most kérdem én, mire jó ez? Szerinte ő most különleges? Szerinte érdekel valakit? Nekem is vannak gyerekeim, de ilyet nem csináltam, sőt én pocakos képet sem tettem fel, csak egyet amikor megszületett a pici, aztán ennyi. Nem akarom törölni az ismerőseim közül, mert amúgy szimpatikus, de amióta terhes azóta mintha elszállt volna a maradék esze is.
Ja, és még ehhez, engem az akasztott ki igazán, amikor x. hetes terhesen elkezdte kiposztolni, hogy milyen lesz a kis hercegnő rezidenciája. (Sarok a hálójukban.) Majd a pelenkázókomód. Majd a kiságy, aztán a bevetett, felcsicsázott kiságy. De amit leginkább nem értek, a behajtogatott babaruhás szekrény, a kipakolt pelenka! Ilyenkor, nem tudom, ámuldozni kell, hogy jééé, öltöztetni fogod majd?! Szóval, mégis mit vár ilyenkor?
Annyira kitárják a születendő, ill. a pici babájuk életét, intim pillanatait, hogy az már másoknak kellemetlen. Neki fontos, a férjnek fontos, a közeli családtagoknak esetleg fontos, de a 20 éve nem látott osztálytársak kb. le se szarják.
A saját ágyunkat, ruhásszekrényünket, pipereholminkat sem fotózzuk és rakjuk a közönség elé, akkor a gyerekét miért kell?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!