Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem akarom, hogy sűrűn átjöjjön a szomszéd autista unokaöccse pancsolni?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag nagy medencénk. A szomszéddal nagyon jóban vagyunk. Nemrég mondtam a fiuknak,hogy ha akar néha jöjjön át a melegben csobbanni. Vasárnap át is jött, de nem egyedül. Hozta a barátnőjét, a nagybátyját és az autista unokatesót.

Az autista fiú ha jól tudom 13 éves. Amíg itt voltak, egyfolytában káromkodott, felmérgelte,hogy leesett a matracról és nekiállt csapkodni. Mindeközben ott volt az én 3 éves fiam. Apuka nem is nagyon próbált meg rászólni, a szomszéd fiú próbált, de nem sok sikerrel. Alig vártam,hogy hazamenjenek. Ma bezártam a kaput, mert akkor is szólás nélkül jöttek (tudják hogy kell kinyitni a kaput).

A lényeg,hogy a srác is itt lesz még 2-3 hétig. Megmondom őszintén nem örülnék,ha ezt a "műsort" kellene látnia a fiamnak ,meg nekem sem. Hogy lehet ezt finoman közölni velük?

2015. jún. 15. 18:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem kérd meg, hogy ne hozza a barátait. Mondd meg őszintén, hogy mi a helyzet. Tudom, lejárt duma, de sztem segítene.
2015. aug. 10. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!