A szomszédok miért ütik bele a szomszédaik dolgába az orrukat?
Figyelt kérdés
érdeklődés, szomszéd, ember, tulajdonság, kíváncsiság, orr2014. aug. 3. 13:40
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az miért zavarja őket ha az ő dolgukba is bele üti a szomszéd az orrát.
2014. aug. 3. 13:49
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, én nem ismerek ilyen helyzetet, nálunk nem törődnek egymással a szomszédok egyáltalán.
4/7 anonim válasza:
"orr" ez cuki volt :D
Jellemzően azért, mert a saját kis szürke proli életük nem elég ahhoz, hogy kielégítse az izgalomra támadó vágyukat. Ezért néznek az emberek Barátok köztöt, meg CSI-t, meg ValóVilágot, mert a saját életük unalmas, de imádják a másokét kukkolni, és így "legálisan" (értsd erkölcsileg kifogástalanul) is megtehetik.
Csak van, hogy egyeseknek ez sem elég, és olyankor el kell kezdeni más életét feltúrni.
Ez jellemzően a falvakra jellemző, hiszen ott az emberek még beszűkültebb életet élnek, mint a városiak, illetve többen ismerik egymást.
5/7 Fish1 válasza:
Az ilyenek szerintem vagy unatkoznak, vagy okoskodnak, vagy mind2. Azon meg azért sérülnek be, ha valaki az ő dolgukba szól bele, mert nem veszik észre magukat, hogy mit csinálnak és ilyenkor jön a más szemében a szálkát szitu.
6/7 anonim válasza:
Primitívek, tolakodóak, kíváncsiak, a saját életük nem elég érdekes, stb
7/7 anonim válasza:
Azért mert nincs jobb dolguk.Kérd meg hogy segítsenek valamiben és meglátod egyből eltűnnek.Aki marad arra lehet máskor is számítani.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!