Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha gyerekekkel kapcsolatos...

Ha gyerekekkel kapcsolatos munkát vállalok, vizsgálhatnak?

Figyelt kérdés
Utánanézhetnek a pszichiátriai előéletemnek? Vagy elég az erkölcsi bizonyítvány?

2015. jún. 15. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:
Az nem fair, ahogy ti álltok hozzá. Kezelve vagyok és nem pattan el semmi. Ezek ostoba előítéletek és nekem eszem ágában sincs ostoba előítéleteknek megfelelni. Az alkalmassági vizsgának állok elébe.
2015. jún. 15. 12:25
 22/74 anonim ***** válasza:
73%
ja igen és ha eltitkolod, majd kiderül, márpedig ki fog, akkor feljelentenek és egy életre eltiltanak a gyerekektől, sőt még a börtön is befigyelhet.
2015. jún. 15. 12:26
 23/74 A kérdező kommentje:
Nem érted, 20-as, hogy én nem "kattanhatok be"?
2015. jún. 15. 12:26
 24/74 A kérdező kommentje:
Ne legyél már komolytalan, 22-es.
2015. jún. 15. 12:27
 25/74 anonim ***** válasza:
44%
oké, akkor én gondozlak téged. nem vagyok beteg, csak mániás depresszióm van. évente csak egyszer-kétszer jut eszembe hogy jó lenne megölni valakit. miért baj az? legfeljebb téged öllek meg ha pont te vagy mellettem a bekattanáskor. hisz nekem jogom van azt dolgozni amit szeretek nem igaz? és te csak előítéletes vagy ha nem akarod hogy a közeledben legyek...
2015. jún. 15. 12:28
 26/74 anonim ***** válasza:
52%
nem komolytalan vagyok, hanem, számos jogi ismerettel rendelkezem, és tudom hogy mennek ezek a dolgok. amit te csinálsz ha eltitkolod, az kimeríti a veszélyeztetés fogalmát, a titkolózással pedig a szándékos veszélyeztetést, amiért akár két év börtön is járhat, de minimum felfüggesztett, ami bekerül az erkölcsi bizonyítványodba.
2015. jún. 15. 12:29
 27/74 A kérdező kommentje:
Úristen, tovább böfögöd fel az ostoba előítéleteidet...a mániás depressziós (helyesen bipoláris) szerinted öl, ha eszébe jut? Röhejes vagy.
2015. jún. 15. 12:29
 28/74 A kérdező kommentje:
De komolytalan vagy, ugyanis nem vagyok se ön-, se közveszélyes, tehát nincs veszélyeztetés, se szándékos, se másmilyen.
2015. jún. 15. 12:31
 29/74 anonim ***** válasza:
84%
én igen.. már voltam emiatt pszichiátrián is... igaz nem másokat akartam megölni, mert pont senki nem volt a közelemben, hanem magamat. de mivel teljesen kiesett egy óra az életemből, nem tudhatom mi történt volna ha van mellettem valaki. és vannak ilyen érzéseim, hogy jó lenne valakibe belevágni a kést.
2015. jún. 15. 12:32
 30/74 A kérdező kommentje:
És miből gondolod, 29-es, hogy minden pszichiátriai beteg ölni akar? Mondom, hogy előítéletes vagy...
2015. jún. 15. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!