Keresztelőre ajándék, ha csak vendégek vagyunk?
Kérdés, mennyit szánsz rá.
Itt különleges dolgok vannak, különböző árkategóriában: www.molymi.hu/
Meska.hu- itt pl ha egy szobában vannak, lehet kapni játéktároló dobozokat, egyedi felirattal, keresztelőre nagyon szép ajándék lehet
Bár ez sem olcsó, de ha kevesebbet szántok rá, akkor egy-egy szép könyv, amit egy év múlva már lapozgathatnak
babamosoly.hu- sophie termékek, különlegesek
egy-egy kötött kis takaró- maradandó lehet meska.hu, brendon, mamaspapas, bababoo, ikea- különböző árkategóriák
mamami boltban: mamami.hu, agy a babamosolyon rengeteg jóféle waldorfos fa, színes játék van. Nagyon jó felesztők és ritka, hogy van valakinek.
Nálunk szokás tortát vinni.
Fürdőszobába játék, pl.: Tapassz a csempére!
Könyvek, polár plédek, hinta, fényképalbum, színes fényképkeretek, rózsafüzér.
Köszönöm a tippeket.
5000-5000 ft értékben gondolkodtunk, és mivel annyi féle játék van így valami kis nyári ruhára gondoltam, ami még a nyáron jó lesz rájuk. Szóval olyan 7-8 hósra+ 4-5 hósra kellene. milyen méretet ajánlanátok?
Te írtad fent, sok a ruha.
Amúgy 86-os, 92-es méreteknél kisebbet ne vegyél.
Első vagyok. Az a baj, hogy a ruha lutri. Az én lányom júliusban lesz 3 éves és most kezdi hordani a 92-es ruhákat, de nyári ruhákból, mivel az hülyén néz ki, ha nagyobb, még jó a 86-os is.
Én valami maradandóbbat vennék, de ez csak egy tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!