Keresztelőre ajándék ötletek?
Valahol szokás az ajándékozás, és most a kérdés arra vonatkozik.
Én csináltatnék valamit, amibe bele lehet íratni, varratni, gravíroztatni a baba nevét és a keresztelő dátumát mondjuk.
Kispárna, bögre, mézeskalács, fotóalbum, gravírozott üvegek vagy evőeszközök... vagy babajátékot vennék, esetleg tortát, vagy hasznos ajándékokkal teli csomagot csinálnék.
Pl.
De szerintem az is jó, ha rákérdezel, mire van szükségük.
Kérdezd meg a szülőket, minek örülnének, és ahhoz tartsd magadat. Ha nem mondanak semmit, akkor vigyetek kicsiknek való képes Bibliát.
Vagy ezt a könyvet ajánlom még, az én gyerekeim nagyon szeretik a kiszedhető állatokat benne, meg amúgy is praktikus a nagyméretű, téphetetlen lapok miatt.
ismerősöm a keresztfiának etetőszéket adott. Ha többen vagytok a baráti társaságban dobjátok össze. Előbb utóbb szükség lesz rá.
Picim pedig a keresztszülőktől gyerekülést kapott és ragaszkodtak ahhoz hogy ők veszik meg a keresztelő ruhácskát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!