Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keresztelőre milyen ajándékot...

Keresztelőre milyen ajándékot "kértek"?

Figyelt kérdés

Nemsokára keresztelő,és kérdezgetik,mit adjanak,vegyenek.Ötletek?

5hós,kislány

2013. febr. 7. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Etetőszék, tanuló asztal, kos asztal kis székkel, gyermek ülés, fülbevaló, karlánc, gyűrű.

Nekem még megvan az aranylábcom amit Keresztapámtól kaptam a keresztelőre, szép emlék, azóta meghalt, de erről mindig eszembe jut, ez egy maradandó, vagyis az ékszer.

Ugráló zebra, hintaló.

2013. febr. 7. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Névvel hímzett takaró, falvédő, törölköző.

Fülbevaló.

Fényképalbum.

2013. febr. 7. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Pénzt!
2013. febr. 7. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát... Én nem kértem semmit, ez nem erről szól! De a keresztszülők vettek ajándékot! A keresztmamitól 1 plüss állatot, a keresztapától 1 hintalovat kaptunk! Ez nem olyan esemény, amin ajándékozni kel, ha ti elvárjátok, vagy szokás, akkor viszont apróságot! Ráadásul a meghívott vendégektő még sosem hallottam, h ajándékot KELL hozzanak, csak a keresztszülők max.
2013. febr. 7. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
mi nem kértünk semmit, de mindenki hozott vmi "apróságot", pl borostyán nyaklánc, homokozó szett stb vagy pénzt
2013. febr. 7. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Én sem várom el,nagyszülők viszont ragaszkodnak hozzá.Köszi a hasznos válaszokat!
2013. febr. 7. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk szokás: a keresztszülők aranyfülbevalót vagy aranykarláncot adnak, a többi meghívott pedig apróságot, maximum(!) 5000 ft értékben. Ötletem egyénként nincs nagyon, mi plüssöket, később használható készségfejlesztő játékokat kaptunk. Kb ennyi.
2013. febr. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!