Mit csináltok ha idegenek "összefogdossák" a babátokat?
Ma történt velem, hogy a Tesco-ban álltunk a sorban, odajött egy idősebb cigány asszony (mielőtt lerasszistáztok, felőlem akár svéd vagy eszkimó is lehetett volna, de történetesen egy cigány asszony volt), elkezdte mondani a babámnak, hogy de aranyos vagy, stb. és már fogta is meg a kezecskéit.
Pont abban a korban van, hogy mindent a szájába vesz, jön a foga, a kezeivel is folyamatosan matat a szájában. Még én sem fogom meg a kezét ha az utcán, boltban vagyunk és nem tudok kezet mosni, csak úgy ha megtörlöm előtte.
Rászólni alkalmam sem volt olyan gyorsan cselekedett (illetve már csak utólag tudtam volna) és az is elég gáz lett volna ha ott a nő jelenlétében elkezdem ezerrel törölgetni a kezeit, úgyhogy jobb híján addig nem engedtem a szájába venni (fogtam), utána pedig félreálltunk és letörölgettem.
Ti rászóltatok volna?
Ez ellen mit lehet tenni?
Vagy túlreagálom és "nem baj" ha idegenek fogdossák a baba kezét?
Nem én pontoztalak le, gondolom más sem értette a kirohanásodat.
És a bácsira sem mondtam hogy csúnya, mint ahogy a cigányasszonyra sem, hogy büdös, szerintem veled van a baj, hogy ilyeneket látsz a mondandóm mögött.
Ez az oldal pedig azért van, hogy megkérdezzük mások véleményét, és kíváncsi voltam más hogy reagál ilyen esetben, ezért itt "siránkozom"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!