Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 évesen korai a gyerek?

21 évesen korai a gyerek?

Figyelt kérdés

A barátnőm 20éves én pedig 21 éves vagyok.Már 4 éve ismerjük egymást. És már egy ideje szeretnénk gyereket, hogy legyen még egy dolog ami összeköt minket:)

Mindketten dolgozunk, tehát van megélhetésünk.

Az a kérdésem hogy nem korai ennyi idősen gyereketvállalni?

köszönöm:)

2015. jún. 5. 16:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

17-el ne törődj, szegénynek valami nagy baja van az életben, ha így viselkedik. 17-es, te ne is vállalj gyereket, mert nem lesz jó sora, mivel a saját magad érdekeit helyezed előtérbe, virít az írásodon, hogy önző vagy.

Kérdező, ha szeretnétek és úgy érzed anyagilag is belefér, megvan a kellő idő a csedhez és gyedhez, akkor vállalj. Sokkal jobb ennyi idősen, mint 35 felett. Gondolj bele, a te gyereked már iskolás lesz, élheted az életed, mikor azok, akik 35 felett szülnek, közel a 40-hez hullafáradtan rohangálnak a másfél éves gyerek után, mert nekik már nincs türelmük ehhez, meg ahhoz, meg az éjszakai keléshez, meg rajtuk marad plusz 10x kg-is, mert a szervezetük már nem tud regenerálódni úgy, mint egy 20x évesnek. Mindenből elegük lesz, mert közel 40 évesen bizony már nem olyan az a türelem, mint 20x évesen. Szülnek 35 évesen, meg 37 évesen 2 év korkülönbséggel, aztán azt se tudják melyik gyerekük után fussanak, mert már nincs kedvük az egészhez, főleg napi 8-10 óra munka után. Na, te meg 35 évesen élheted az életed, mert nagy gyereked van már, tud egyedül enni, inni, fürödni és ez hatalmas felszabadulás, hogy nem kell minden lépését figyelni és nem kell könyörögni. Majd jókat nevetsz a 40-es 1 éves gyerek után futkározókon, akik teljesen ki lesznek készülve, mert nincs már idegzetük egy gyerekhez.

Ha nem akartok minden hétvégén bulizni, akkor hajrá!

2015. jún. 5. 19:47
 22/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ az utolsónak és még aki normálisan válaszolt:)
2015. jún. 5. 19:55
 23/29 anonim ***** válasza:
38%
Egyfelöl ha minden megvan hozá akkor hajrá válaljatok gyereket.viszont a gyereknevelés iszonyu sok türelem kell ,humor,és egy kevés lemondás is ,frisseség is .és persze nem kevés pénz is .
2015. jún. 5. 20:38
 24/29 anonim ***** válasza:
77%
21 válaszolonak a kamaszra is kell vigyázni ,igaz nem ugy mint egy kicsire ,ha valaki nyugalmat akar akkor majd egyetemista korában mikor már felnött a gyerek megkaphatja .
2015. jún. 5. 20:44
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

17-es vagyok: igen, (egyelőre) önző vagyok, de így a legjobb :) nem lesz az, hogy most gyereket vállalok és szar lesz neki mert nem őt helyezem előtérbe :) tudom, hogy max vagy később lesz gyerekem, vagy nem lesz, nem stresszelek rajta, sokat keresek, élvezem az életet :)

Én csak írtam, hogy valami nagy baj lehet ott / hiány, ha ezt ennyi idősen gyerekkel kell bepótolni, mert senki normális ember nem vállal ennyi idősen gyereket

Valamint ahogy látatlanul én sem szólok bele a ti életetekbe, te se szólj bele az enyémbe (nem kérdezőnek megy), nekem így jó, élvezem az életet, sok pénzem van, amit magamra, meg páromra kell csak költenem, nem egy olyan kis lélekre, akit nincs kedvem még most gondozni (szegényt), szóval nekem így jó, ha más el akarja ásni a fiatalkorát, akkor hajrá :)))) több jut nekem:D

2015. jún. 6. 00:31
 26/29 anonim ***** válasza:
48%
40%os diplomas okoska valaszaibol egyertelmuen kiderul, hogy lovese nincs a gyereknevelesrol, probald meg semmibe venni a hozzaszolasait. Nem is ertem minek irogatnak ide ilyen emberek
2015. jún. 6. 00:52
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a férjemmel 21évesen házasodtunk össze, rá pár hónapra becsúszott a baba,akinek nagyon örültünk! 23 vagyok de kb 30- nak érzem magam. Imádjuk egymást és a kislányunkat is! Jövőre jön a tesó :) viszont az ismeretségi körömben van néhány "pár " akik osszejottek gyerekük lett és már rég nincsenek együtt. Nekünk bejott, egymásnak lettünk "teremtve " :D

Remélem ti is! :)

2015. jún. 7. 08:31
 28/29 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)

már eldöntöttük a barátnőmmel, hogy csinálunk babát:D

2015. jún. 7. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát, lelketek rajta.

Engem lehet megkövezni, szerintem 21 évesen borzasztó korai még a gyerekvállalás. Mondhatnám, hogy felelőtlenül korai. Figyelembe véve ezt a gondolkodásmódot, hogy majd a szüleitek segítenek (leginkább anyagilag), hogy "legyen még egy dolog, ami összeköt minket", és ezt a nagy büszkeséget, hogy van szakmátok, meg érettségitek is- gratulálok-, maximum 2 év tényleges munkatapasztalatotok, és hogy erre vállaltok gyereket... Gyerekek vagytok magatok is. Még csak össze se házasodtatok, semmi olyasmit nem említettél, hogy lenne saját ház, vagy egyáltalán éltetek-e már együtt 1 hét tengerparti nyaralásnál több időt, semmi ilyet nem tudni.

Szép dolog a gyerek, de a fiatalkor még szebb, gyerekre később is van idő, de a fiatalságot megélni már nem tudod máskor. Főleg, hogy még ti is éppenhogy nem vagytok kölykök, bár a felfogásotok alapján ez maximum a korotokban látszódik meg.

De toljatok a világra nyugodtan még egy elcseszett kölyköt, akit a szülei sikeresen elrontanak, nincs még belőlük elég.

Ti dolgotok, nem azért, de a véleményünket kérdezted, és ez a véleményem.

Lehet érte utálni.

Sok boldogságot!

2015. jún. 7. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!