21 évesen korai a gyerek?
A barátnőm 20éves én pedig 21 éves vagyok.Már 4 éve ismerjük egymást. És már egy ideje szeretnénk gyereket, hogy legyen még egy dolog ami összeköt minket:)
Mindketten dolgozunk, tehát van megélhetésünk.
Az a kérdésem hogy nem korai ennyi idősen gyereketvállalni?
köszönöm:)
nagyon korai,én elképzelhetetlennek tartom,hogy egy lány gyerekkel átkozna le az életemről fiatalságomról,reményeimről,és álmaimról,ennyire hamar
de ha nektek belefér hajrá,de nagyon magas az esélye hogy a gyerek elvált szülök sarja lesz.
akik ilyen korán összeadják maguk
ti már 4 éve fúúú
azok szét is fognak menni mert ennyi időt képtelenség kibírni
szerintem ezt is figyelembe kell venni
Van, akinek bejön, van, akinek nem.
Próbáljátok ki, elvagytok-e egy kisgyerekkel 15 percnél tovább, valahol csak van, ha máshol nem, játszótéren.
Ha igen, akkor lehet saját is. :D
Nem pár ezer forintot....
Számoljunk akkor: kaja 2 embernek (nálunk kb így van mivel normálisan főzünk és kajálunk) ~150-200ezer ft / hó
számlák: kb 50-100 ezer/hó (ez attól függ, hol laksz, albérlet, saját ház)
esetleg auto : kb havi 20-30 ezer (benzin, stb.)
Tegyük fel ennyi, mert nem költötök semmi másra sem:
~300ezer (nem pontosan számoltam)
Ketten kerestek több, mint 300ezret (mert ugye a gyerek azért havi 100k-nál több lesz, mindent meg kell venni neki) diploma nélkül???? Érettségivel és szakmával????
LOOOOOL
Igen, amúgy ezen kívül is korai
Én nem szülnék gyereket ha albérletben laknék + nem lenne kocsim (saját), tehát saját lakás, saját kocsi megvan? Félretett pénz? Ja, a szülést nem is számoltam, ha nem akartok szar körülmények között szülni az is vagy 200k (orvos, vizsgálatok stb)
Szóval ne szédíts, hogy szakmával-érettségivel van mindenetek, mert akkor hülyék vagytok (vagy mellékállásban drogdílerek)
És amúgy is korai, de a te dolgod....én még vidáman fogok nyaralgatni, meg férjemmel lenni, mikor ti nem alszotok évekig a gyerekbömbölés miatt :)
mit pampogsz ezeknek? matek zseni,azt csinálnak amit akarnak,
más nem majd te meg a férjed adójából el élnek :,D
hadd szülessen fehér gyerek is én támogatom :,D
am van saját lakásunk
azért tartunk itt hogy kevés a gyerek, mert ilyen emberek vannak itt Mo.-n hogy 40év fölött válalnak gyereket, és a legtöbbjük is csak 1-et vállal...ez itt a nagy gond:/
ja és képzeljétek vannak (nagy)szülők akik nyilván segítenének(anyagilag is)
Húúú tehát anyádéknak szülnél gyereket?:D Wow, te aztán tudsz élni:D
Tudod, te miről beszélsz? Túlnépesedés van a világon.....szóval többen vannak azok, mint te, akiket nemérdekel semmi csak szaporodnak, mint a nyulak....a normális, intelligens emberek meg tudják, hogy kell ezt, és nem szülnek 3 puját a szüleikre...nekik már voltak gyerekeik, nem hiszem, hogy szeretnék nevelni a tieteket is...
És az, hogy eltávolíttatad a válaszomat csak azt bizonyítja, hogy igazam van/volt:D
Anyám borogass...
Ezektől az ezérttartittMOmertmindenkikésőnszüléskeveset dumától a falra mászok.. Akkor potyogtassatok 10 gyereket, azzal majd megoldjátok az emberiség problémáit.
Ahhoz meg mi közöd van, hogy ki mikor szül?!
Szerintem korai, de ezt nyilván ti érzitek. Ha jól megvagytok, együtt éltek jó ideje, megvannak az anyagiak a gyerekhez, és készen álltok rá, vágytok a gyerekre, akkor hajrá.
Azt nem tartom kellő indoknak, hogy legyen még valami ami összeköt titeket, mert a gyereket ne ezért akarjátok. Ezt a Magyarország és más emberek kérdést és elmélkedést pedig sürgősen felejtsd el.
JEsszus #14, hogy esztek és mennyien 150-200ezret havonta??
Egyébként sokmindenben egyetértek veled, szóval ne vedd támadásnak, de el nem tudom képzelni mire megy el ennyi. :D
Mi megoldjuk 100ezerből és akkor azzal már nem nagyon spóroltunk. Változatos, egészséges kaják. Bár tény, hogy ez 2 főre. A szüleim 80 körül esznek úgy, hogy gyakran még nagyszülőkre is főznek és ők is megveszik a jó minőséget a boltokban, meg még több zöldséget gyümölcsöt esznek mint mi. :)
El nem tudom képzelni, hogy hogyan lesz 200ezer a havi étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!