Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még korai lenne a gyerek a kapcsolatba?
Ne hamarkodjátok el!
Ha mindkettőtöknek lesz stabil állása, együtt éltek, és van keret a babára, csak akkor!
atttyaég..
ne, kérlek ne tegyetek ki még egy lelket annak, h elcseszett élete lesz, mert a szüleinek étvágya volt ész helyett!
Fiatalok vagytok, 5 hónap is semmi még. Gondolom még nem is éltek együtt, erre azért lehetne több eszetek is... :(
Én mint elvált szülő gyereke mondom, nagyon, nagyon, nagyon nagyon NAGYON JÓL FONTOLD MEG!!!!, hogy kinek szülsz gyereket. Mert ha mégis kenyér törés lesz a kezdeti pucivakernyázásból akkor a síró kölyködnek magyarázhatod, hogy nem az ő hibája, ő nem fogja megérteni, hogy a nemi vágy az anyja és apja igazából és két degenerált ember meg csak a felnevelője.
Ha eszed van egy csöpp is: akkor vársz. És nem a pillanatnyi hormonszinted állása szerint döntesz.
Az én anyám 4 évig járt apámmal 20 évesen meg is szült és 6 éves koromban már váltak. Utáltam őket azért aminek engem kittek és utálom az olyan embereket is, akik az hiszik a kölyök szülés olyan mint a hasbro baba vásárlás!
Hát pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!