Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Édesanyák, kiknek tetoválása...

Édesanyák, kiknek tetoválása van. Ért már titeket bántás, megvető pillantás?

Figyelt kérdés
Gyerek előtt vagy után csináltattátok? Meséljetek.
2015. jún. 5. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Baba előtt csináltattam a lapockámra egy forma-1es autót. Most terhes vagyok, eddig ezért még senki nem szólt be. Talán nem is fog...nem hiszem, hogy ez határozza meg, hogy ki milyen anyuka (lesz)!

Neked volt mar atrocitásod?

2015. jún. 5. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Azért a mai világban kissé röhejes lenne, ha azért néznének le egy anyát, mert tetkója van. Nekem még nincs, de lesz, ha megszületett a lányom, most 34 hetes vagyok. Az ő nevét fogom magamra tetováltatni, illetve az esküvőnk dátumát az apukájával, mert eddig még nem került rá sor, pedig szerettük volna. Mondjuk engem pont nem érdekel, hogy ez kinek tetszik, vagy kinek nem, nekünk igen, ennyi éppen elég :)
2015. jún. 5. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Derekamon van egy japán jel. 10 évvel a fiam születése előtt csináltattam.

Nem ért miatta semmi atrocitás, nem tudom, megvető pillantás volt-e, mert nem figyelem azokat, akik bámulnak.

De manapság már nem nagy durranás a tetoválás. Ha ezt 15 évvel ezelőtt kérdezed, akkor megértem, de ma már szinte minden 3. anyukának-apukának van tetoválása.

2015. jún. 5. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 van es lesz 3. Egyszerre akartam a gyerekeim nevet magamra varratni es most vagy 33 hetes. Kulfoldon elunk es itt senkit nem erdekel szerencsere. Ferjem is magara varratja a gyerekeink nevet.
2015. jún. 5. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a gyerek előtt kb 5 évvel csináltattam. A jobb karom könyéktől fölfelé teljesen ki van tetoválva színessel ,egy mm2 szabad felület nincs rajta.

Soha semmi negatív beszólást nem kaptam, aki megjegyzést tett rá, az csak pozitívat.

Amikor szülés után felügyelt a tanuló szülésznő, hogy nehogy elájuljak zuhanyzásnál, akkor elkerekedett a szeme, hogy húúú mekkora tetoválás, de neki is tetszett.

SZóval semmiféle hátrányom ebből nem volt, nem is takargatom, mondjuk 30 fokban érdekes is lenne ha nem rövidujjúban lennék. :)

De egy dolog van, ami zavar... A játszótér... Mifelénk a játszón az anyukák olyan konzervatív, tanítónő típusok... Visszafogott, kényelmes ruhák, festetlen haj, semmi smink. Úgyhogy én oda nagyon ritkán megyek le úgy, hogy kilátszik a tetoválásom, mert olyankor nagyon-nagyon kilógónak érzem magam. És bár itt GYK-n is sok-sok ilyen kérdés volt már, hogy furán néznek-e a játszón a tetovált, piros hajú, piercinges (rám csak a tetkó igaz) anyukákra, és mindig ugyan máááár, neeeem volt a válasz, de én azt vettem észre, hogy amikor látják a tetoválásomat, akkor nem köszönnek úgy, mint amikor takarja a ruha. Pedig nem valami durva koponya van rajtam, hanem szép színes lótuszvirágos tetoválás.

Na mindegy, ez az én hülyeségem, lehet. :)

De ha az egészségügyis dologzók miatt aggósz, azért nem kell!!!! :)

2015. jún. 5. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 tetkóm van.Egy a vállamon,egy a bokámon,és egy a szemérem-dombomon.Az 1. gyerek után csináltattam mindhármat.Utána született még két gyerek,de soha,senki nem nézett csúnyán,nem piszkált miatta.Pedig pl.nőgyógyászati vizsgálatok(ill. a szülések) alkalmával elég nyilvánvaló és látható(volt)....
2015. jún. 5. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat:) Nekem 2 van, most tervezem a harmadikat. Ez a játszótéres dolog nekemis bejött. És igen, máshogy bánnak a "szuperanyucik" amikor kilátszanak a tetkók. Mintha múlna rajta valami :(

Orvosokkal nincs tapasztalatom, mert én már a gyerekek születése után csináltattam :)

2015. jún. 5. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 van, mindkettőt mèg jòval a terhessèg előtt csinaltattam. Az afp vèrvètelen kicsit megszèdültem (vèrszegèny vagyok), ès a nővèrke elèg csùnyán beszòlt, hogy mit ájuldozok itt, mikor tele vagyok tetoválva (1 tenyèrnyi a vállamon, ès egy másik a derekamon, amit nem is látott). Mondtam h az teljesen más, nem a tűvel van bajom, hanem a vèrvesztesèggel. Játszòtèren, vagy a bölcsiben látom hogy 1-1 anyuka fintorog ha meglátja, de nem szòlt mèg èrte senki. Egyèbkènt most tervrezem a harmadikat, kisfiam születèsi dátumát ès a monogrammját akarom magamra tetováltatni.
2015. jún. 5. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem se volt még kellemetlenségem a tetkók miatt,pedig az egyik a köldököm mellett van.....

Szülèskor még a szülèsznő mutogatta is a kolléganőjének mert ő is tetováltatni akart :-D

Szóval az egyik még jóval a gyerek előtt volt....aztán meg utána még egy.....

2015. jún. 5. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy van elől a kulccsontomon és egy a vállam alatt hátul....hát elég kerek szemmel néztek az óvónénik, a piercingem és a rózsaszín (most épp lila hajam) már meg se lepte őket. Tagadhatatlanul megrázó élmény lehettem, de nagyjából le..hogy mit gondolnak. Ettől senki nem lesz rossz anya. 2 gyerekem van, a harmadik előtt szeretnék a hátamra és igen miért is ne? a szemérem dombomra is tetováltatni. Akinek nem tetszik szépen megfordítja a buksiját a másik irányba. Ennyi :)
2015. jún. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!